Diskuze

PITWALK S KAROLINOU: Nad Pérezem se stahují mračna. Proklela jsem ho?

Další Velká cena je za námi, nějak nám ten letošní ročník formule 1 rychle ubíhá. Ale když už to vypadalo, že zbytek závodů bude nuda, Kanada nám ukázala, že druhá půlka sezony může být ještě dost zajímavá. Mercedes, zdá se, našel cestu zpět na vrchol. Aston-Martin, tedy aspoň ten, který řídí Fernando Alonso, snad minimálně jednu výhru urve. A i zbytek roštu svá auta tak nějak vylepšuje, takže vidíme zajímavé souboje i uprostřed pole. A co víc... Ferrari konečně vyšla strategie. Otázka však stojí – jaký bude osud Checa Péreze?
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MB

Jsou to závody se špičkově placenými jezdci, žádná charita. Checo není psychicky odolný, umí sice zazářit, ale jakmile se od něj čeká dlouhodobý výkon na hranici jeho možností, tak kolabuje. Něco podobnýho je (sympatický oblíbenec) Ricci. Vedle Verstappena může být úspěšný jenom totální magor bez nervů, což je otázka, jestli by takového Red Bull našel, zlanařil a riskoval tak týmovej souboj. Uvidíme.

0 0
možnosti
MN

Tak všichni moc dobře ví co se děje s Perezem. Domnívá se, že je Verstappen extrémně protěžovaný a navíc nemá stejný materiál jako on. No a to co se děje teď je forma protestu.

0 2
možnosti