Diskuze

PITWALK S KAROLINOU: Kam kráčíš, F1? Diváci ti odcházejí z tribun

Další Velká cena formule 1 je za námi, Charles Leclerc dojel do cíle, dokonce byl na pódiu a já to přežila. Šok? Ano. Byl šokující i závod? Ani ne. V Baku na tribuně bavila kvalifikace. Závod někteří diváci ani nedokoukali a radši šli na pivo.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
RK

Problém je, že se nejede naplno. Všechno je tak sešněrovaný, šetříme gumy, šetříme pohonou jednotku, jedeme opatrně, abysme to náhodou nerozbili. Z F1 je připokakaná "podívaná". RedBull ma o 20km/h vyšší maximálku, a je z toho dominance o parník, proč? Protože ostatní si pošetří techniku na další závod, a rozpočtové stropy nedovolí tak rychlý vývoj.

2 1
možnosti
JK

Oni se pro tvé pobavení nechtějí zabít nebo aspoň zmrzačit? No to je fakt drzost :-/

0 2
možnosti
MP

Ak by tam Redbull nebol, o nic zabavnejsie by to nebolo;-)

0 0
možnosti
JK

Dnešní F1 je svázána předpisy tak, že už je dokonale sterilní. Kde jsou ty časy, kdy bylo každé auto jiné a dokonce i s jiným počtem kol. A na bedně se v sezoně vystřídala půlka pilotů.

3 0
možnosti
JK

To bylo hlavně díky malé spolehlivosti aut a to už dnes není.

1 0
možnosti
PK

No nevím, zkoušela si autorka sama jako obyčejný divák (ne VIP) koupir lístky na nějakou evropskou velkou cenu? To teda o nějakém poklesu zájmu moc nesvědčí. V lednu jsou tribuny vyprodané.

5 0
možnosti
JH

A ty "zne" to bylo kdyz byl dominantni Lewis? Nebo kdy presne?

9 0
možnosti
RP

Byla pisatelka vůbec někdy na závodech? Jak může někdo napsat něco tak hroznýho? Co si dosáhla v životě?

4 17
možnosti
JK

Čeho jsi dosáhl ty? Pod každým článkem autorky jen urážíš. Proč si tím čtením vůbec kazíš den, když jsi pak tak negativní?

7 1
možnosti
TT

Kdyby do propadliště dějin, bylo by to fajn. A kdyby tam odkráčel vůbec celý motor"sport", bylo by to super.

1 15
možnosti
Foto

Formule 1 teď každopádně po letech žní musí řešit, že jí klesají počty diváků, koncept nudné dominance Maxe Verstappena nikoho moc nebaví. Mnohonásobně delší dominance Mercedesu, Hamiltona byly zábavné žně?

16 0
možnosti
FL

Sem tam se nudnejsi zavod proste odehraje. Spis casteji :) vsichni jezdci meli stazene pulky, aby nerozbili auto. Je rozpoctovy strop a havarie ma o to vetsi nasledky: pokud opravujes, nemas prostredky na vyvoj. Mlady Schumi kvuli tomu skoncil.

3 0
možnosti
VK

Vrátit na začátek jedny pneu celý závod

0 1
možnosti
KF

K93a37r82e63l 14F28a56j11t

1. 5. 2023 17:02

A nebo naopak dělejte si se zastávkami co chcete plus vrátit (archaickou) možnost tankování ... A konečně po letech - plus jednom fenomenálním průšvihu, který rozhodl v posledním kole sezóny o titulu - vyřešit problém s SC v reálné či virtuální podobě. To mazání dosažených rozdílů či štěstím a naopak neštěstím pro jiné s vyhlášením ve chvíli, kdy to de facto znemožňuje pilotům zachovat se stejně je prostě pro fanoušky ubíjející.

7 1
možnosti