Diskuze

Tři roky od Schumacherovy nehody: Proč nebýt slepým optimistou

Jsou to tři týdny, co několik německých vydavatelství dostalo nabídku: „Prodám aktuální fotografie Michaela Schumachera. Foceno zblízka v jeho domě. Cena: milion eur.“ Ač žádný z oslovených peníze nezaplatil a neznámého paparazziho teď hledá švýcarská policie, požadovaná suma ukazuje, jaký zájem Schumacher dál vyvolává.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

ač bych to nikomu nepřála, tak v jeho případě karma zafungovala

0 2
možnosti

Vážně? :-P A za co si zasloužil tak hrozný trest?

0 0
možnosti

"Ač žádný z oslovených peníze nezaplatil a neznámého paparazziho teď hledá švýcarská policie, požadovaná suma ukazuje, jaký zájem Schumacher dál vyvolává."

Takže když si vyfotím svojí zahradu a novinářům fotku nabídnu za milion éček, ukazuje ta nabízená částka, že moje zahrada vyvolává zájem?

1 0
možnosti

ve své podstatě je z něj pokusný králík, nejspíš se zkouší, co a jak (ne)funguje, výhodou pro zdravotnický systém je, že si všechno platí sám (resp. jeho rodina)... vzato kolem a kolem to může (ale vůbec nemusí) znamenat průlom v léčbě podobných úrazů a poškození mozku, na druhou stranu vůči rodině je to docela kruté (nicméně s tím museli souhlasit, takže...) ;-(

0 0
možnosti
Foto

Jako pilota F1 jsem ho moc rád neměl . Ale buhužel je to nyní pravděpodobně jenom lidská schránka držená ve vegetativním stavu za pomoci přístrojů . Šumi je mrtvý , jenom rodina si to nechce přiznat a čeká na zázrak . Ale to je pochopitelné .

2 0
možnosti

J41a94n 13N45o81v31ý

29. 12. 2016 15:01

Žádné zprávy znamenají pouze to, že je to v nejlepším případě stále stejné nebo i horší. Kdyby to bylo na to, aby mohl ukázat jasné zlepšení, už by to dávno udělali.

0 0
možnosti

Požadovaná suma zaplacená nebyla, takže ten zájem zřejmě neodpovídá.

5 0
možnosti
Foto

Schumi byl dokonalý soustředěný profesionál a zarputilý bojovník. Svůj sportovní život ostře odděloval od svého osobního. Současná péče je jistě vedena jak by si on přál, nebo jak si snad přeje.

0 1
možnosti
Foto

J25a86n 30Č82e68r36m29á95k

29. 12. 2016 12:25

Schumiho jsem měl rád a vždy jsem mu fandil. A vítězství bych mu přál i tentokrát. Jen si nejsem jist, zda by v současné situaci nebyl vítězstvím jeho odchod... Pro něho osobně , ale především pro jeho milující a dle všeho báječnou rodinu...

Vždy jsem byl a jsem proti euthanázii. Ovšem člověk by měl mít právo nebýt udržován násilím při životě ve vegetativním stavu bez naděje na vyléčení... Tím myslím právo na odpojení od přístrojů, což často způsobuje utrpení jeho "pozůstalým"...

Je hrozné být roky pozůstalým po stále žijící mrtvole...;-(

5 4
možnosti

P89e79t40r 97H17a16r85z31e14r

29. 12. 2016 12:49

vždy je tu naděje. Mám známého, který měl také úraz hlavy na sjezdovce a 3 roky byl ležák, který jen s obtížemi komunikoval s okolním světem a bez péče nejbližších by nejspíš už mezi námi nebyl. Taky mu nikdo nedával šance na zlepšení, ba naopak.

Když mu ale kvůli zdravotním komplikacím vyměnili i šant (hadička co odvádí mozkomíšní mok do žaludku), tak se z čista jasna probudil a dneska už "zase skáče přes kaluže".

4 0
možnosti

P85e36t55r 25T17y94č25k15a

29. 12. 2016 12:10

Upřímně jednání rodiny nerozumím. Kdyby pustili nějaké základní info tak by měli od bulváru pokoj.

7 1
možnosti

Neměli. I kdyby nechali pár novinářů projít celý barák a fotit cm po cm tak by se našla zrůdka co nabídne "pravdu".

Copak to nevidíte zde?

14 0
možnosti

Není otázka zda se někdy nějaké fotky objeví, otázkou je kdy. Je to smutné, je to neetické ale takový je boužel dnešní svět.

0 0
možnosti