Diskuze

Mercedes v Kanadě: Uvařené brzdy, bezradný Hamilton a zmatený Rosberg

Vozy německé stáje Mercedes mají stále obrovskou výkonnostní převahu nad zbytkem pole formule 1. Ale na rozpáleném okruhu kanadské Grand Prix to nestačilo. "Když jsem se konečně dostal do vedení, všechno v autě bylo doslova uvařené. Nemohl jsem vůbec nic dělat," sdělil Lewis Hamilton, který podruhé v sezoně nedojel do cíle.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
RG

Proč o tom píše někdo kdo to neviděl? Hamilton se na první místo nikdy nedostal, když předjel Rosberga byl druhej za Massou, ten brepta z Novy něco vykřikne a všichni to jak ovce opisujou.

Hamilton má stejně horkou hlavu jako brzdy, ale je víc vítěznej typ...myslím že jsou se spolehlivým Rosbergem dobrá dvojka.

3 0
možnosti
MK

Zřejmě jste nesledoval úplně pozorně. Hamilton projel na čele cílem 44. a 45.kola. Viz graf závodu http://www.statsf1.com/en/2014/canada/tour-par-tour.aspx

0 0
možnosti
ŠT

Nejedou uz na tech windows?? Treba by pomohl ctrl+alt+del...

Kde je jezdecky umeni ;-(?

Musel sem mackat vsechna tlacitka... :-/

2 0
možnosti
PU

P82e44t94r 62U40r14a81m

9. 6. 2014 7:44

zacal mackat tlacitka, ale idnes zapomnel uvest druhou upulku Rosbergovy vety, ze to nicemu nepomohlo

0 0
možnosti
PU

P58e70t94r 77U21r68a25m

9. 6. 2014 0:57

Koukam, ze se radsi pod ten clanek nikdo nepodepsal, nedivim se. Nejdrive prisli problemy s MGU-K a az pote, v dusledku toho ze chybel brzdy moment od elektromotoru, potize s brzdami. A obema se to prehralo pri zastavkach, kde chlazeni klesa na minimum. Hamilton mohl dat Rosbergovi nekolik metru, aby auto lepe chladil, o prehrivani ho museli informovat. Jen se ukazalo, kde z tech dvou je inteligentnejsi jezdec.

5 0
možnosti
RK

Koho museli informovat?

Toho druhého nemuseli?

0 2
možnosti