Diskuze

Formule AutoGP: Italsko-český úspěch s výborným Charouzem

Francouz Grosjean ještě loni jezdil v F1. Mocenské nesrovnalosti v Renaultu ho ale o místo připravily. S radostí proto přijal nabídku jezdit v nové AutoGP a ročník v jezdecky hodnotném šampionátu zakončil titulem. Titulem šampionátu, ve kterém slavil úspěchy i Jan Charouz.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
J

jaq

7. 10. 2010 9:12
Pánové níže

Tuhle serii vysílá Sport 5 kupříkladu. Že na WSR bylo 40tis. lidí bych řek, že to nelze srovnat. To byla masovka, show pro rodiny s děckama. Kdyby přijeli jen formule WSR vyšlo by to divácky na stejno.

Jinak by mě zajímalo, v čem je mistr světa pan Duck Egg, že ohrnuje nos na Charouzem (šampion LMS 2009) a Grosjeanem (bývalý pilot F1).

0 0
možnosti
N

NicNikomuNerikajiciNicka

7. 10. 2010 11:20
Re: Pánové níže

Myslíš ten Sport5, který patří Charouzovi ? No tak to je argument... Aby si to ještě nevysílal.

0 0
možnosti
G

geyza

7. 10. 2010 9:05
aDů zabí

Adů Zabí?! a totoť je zas kaj...? ;-D

0 0
možnosti
TF

danny47

7. 10. 2010 8:55
Kdo o téhle formuli..

kromě zúčastněných slyšel? ;-)

0 0
možnosti
D

DuckEgg

7. 10. 2010 8:36
Třetiřadá série...

...pro druhořadé jezdce. Fakt, že v ní může uspět i tak veskrze průměrný závodník, jako je mladý Charouzík, to jen potvrzuje. Nad Crosjeanem jakožto neperspektivním zlomil Renault hůl - přesto, že je Francouz a oni by Frantíka v týmnu moc chtěli. Ale neměl prostě na to. Je to horší jezdec, než býval ve svých nejlepších letech Enge. O Pantanovi nemluvím,. to byl v F1 zoufalec první třídy. Autor asi dostal nějakou sleviču na autíčko v některém z showroomů páně Charouzova impéria, tak cítil potřebu (nebo to byl závazek?) o jeho natvrdlém synátorovi něco hezkého napsat... Rv 

0 0
možnosti
AB

Alexus

7. 10. 2010 8:24
TO KLEMM

PAne redaktore, proč tu očividně LZETE !!!! Tato serie je naprosto nulove marketingove pokryta, auta jsou velmi staré šasi, které na World Series Renault nemají ani náhodou.  Tím,že tu budete vychvalovat Charouze, to nezachráníte.

World Series Renault je po F1 a GP2 , Třetí nejvyšší série ve formulovém světě, má silnější vozy, kvalitnější šasi  a s tím přes vaše lži nic nenaděláte. Mediální pokrytí na Eurosportu má WSR, tady o této formuli víte tak vy a pár nadšenců. Nějak jsem si nevšiml, že by při této sérii bylo v brně přes 40 tis. diváků jako na WSR letos.

0 0
možnosti