Diskuze

Nechápu, co to vyváděl, zuřil Bottas po havárii. Tvá vina, odpovídal Russell

George Russell soupeři posměšně poklepal na helmu a Valtteri Bottas, který zase z kolize vinil pilota Williamsu, mu opětoval vztyčeným prostředníčkem. Nehoda, po které musela být zastavena nedělní Velké cena Emilie Romagny F1, se řešila dlouho po závodě.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PB

Bottas ukázal fakáče a komentátor Pavel Fabry: " To bylo sportovní, jak se přišel optat na zdravotní stav svého kolegy

1 0
možnosti
MN

M92a36r64t10i44n 34N32e49p69l

19. 4. 2021 19:32

Souhlas...opakovane ukazuji, jak Russell bouchne Bottase do helmy, ten reaguje vztycenym prostrednickem a komentatori vrni blahem, jak getlemansky se oba chovaji :-)

1 0
možnosti
ZH

Jako fanoušek Williamsu musím říct, že to byla chyb Russella. Ano Bottas udělal na poslední chvíli pohyb, ale jednalo se o to, že mu tam udělal víc místa a nikoliv opačně.

Ideální stopa v té části tratě je taková, že se pomalu přejíždí z levé strany na pravou kvůli dobrému nájezdu do první zatáčky šikany Tamburello. A prostě tam to místo pro Russella nebylo, i když mu jej Bottas částečně udělal.

4 2
možnosti
ON

no, já to viděl jinak.

Bottas jel po rovině šikmo zleva doprava a postupně Russela vytlačoval, na poslední chvíli sice cuknul doleva, ale to už bylo pozdě, to už Russel byl kolama na trávě a roztočil se ... jestli chtěl uhnout, měl uhnout dříve, buď ho neviděl a všiml si ho na poslední chvíli anebo to byl alibismus ... a ano, Russel musel vidět, že Bottas jede zleva doprava a risknul to, že mu tam Bottas nakonec nevjedete ...

2 0
možnosti
TL

V tom videu chybí záběr z kamery na autě Bottase - ten byl v televizi vidět, nenapadá mne důvod, proč se později neobjevuje.

1 0
možnosti