Diskuze

Enge chystá další útok na Bourdaise

Další útok na vedoucího Francouze Sebastiena Bourdaise chystá Tomáš Enge v sobotní Velké ceně Francie vozů formule 3000 v Magny Cours. Po předchozím vítězství v Silverstonu ztrácí na domácího jezdce jen devět bodů a teoreticky jej může v sobotu vystřídat v průběžném vedení. Reálnějším cílem ale pro Engeho zůstává další snížení náskoku, a to na okruhu, na kterém liberecký závodník dva ze tří startů proměnil v medailové umístění. Nejhůře se tu umístil předloni pátý.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

:[skaj] f1liga.cz

18. 7. 2002 19:33
Kresta & spol. checht ...
Kresta sice u nas nema konkurenci, ale na mezinarodnim poli se muze na zavody maximalne tak divat z houpacky. Pekne, ze naposledy dojel, ale dostal hodinu na prdel, coz je k pozastaveni.
Hules nedojizdi a ten jeho kamos Smrz se nedokaze dostat ani za prvni zatacku.
Myslim, ze Tomas Enge je na tom nejlepe. Kdyby se nejel jen tak jako [prvni jezdec ve formuly 1 project depem a ocihnout jestli se tam nekdo neflaka (Suzuka), tak by to bylo celkem slusny.
 
Tagze to vcelku stoji za prd. neci posloucghat, ze pisu jak mistr sveta. Priznavam, ze bych nedokazal ani tisicinu toho co kluci, ale meli by si uvedomit, ze tam nepatri.
0 0
možnosti

syba

18. 7. 2002 13:00
go Tome
Doufam, že toho žabožrouta nakope do řiti!:)
0 0
možnosti

bcd

18. 7. 2002 12:17
Koukej makat,
bez prvního místa v celkovém pořadí ti nepomůže ani svěcená voda. Už takhle se člověk při pohledu na motoristické závody hledajích českého zástupce nemá na co koukat, nebo se na ně nedá koukat. Aspoň jeden ať funguje.
0 0
možnosti

David

18. 7. 2002 16:12
Re: Koukej makat,
Člověče a co Roman Kresta. Ty si myslíš, že v rally nic neukázal?
0 0
možnosti