Diskuze

Badoer Ferrari opustit nechce

Italský jezdec Luca Badoer prohlásil, že v žádném případě nemíní opustit post testovače Ferrari. Ital to uvedl u příležitosti představení stáje Ferrari na motor show v Boloni, které se zúčastnilo na 40 000 fanoušků rudých vozů z Maranella. "Neodejdu z Ferrari, abych jezdil za tým ve spodní polovině výsledkové listiny. To jsem už zkoušel dříve a vůbec mě to neuspokojilo. Preferuji možnost být třetím jezdcem Ferrari. Mým snem je zúčastnit se za volantem našeho vozu několika velkých cen," uvedl třicetiletý závodník.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

fanda

14. 12. 2001 0:43
Luco máš recht
Myslím ,že Badoer uvazuje rozumně , v jeho věku už mu je jasný ,že už z něj mistr světa nebude a než se trápit v nákém nekonkurenčním křápu raději se povozí s nejlepším monopostem, ve finále toho jako testovač na okruzích najezdí víc než Schumi...
0 0
možnosti

Nelson

10. 12. 2001 9:42
Smolař Luca
Luca měl tu smůlu, že v 99, kdy byl MS na 6 závodů vyřazen, sice testoval Ferrari, ale zároveň i závodil za Minardi. Na Nurburgringu mohl zázračně bodovat, ale porucha ho vyřadila pár kol před cílem - asi bych na jeho místě brečel stejně jak on. Těžko říci, bude-li mít ještě někdy šanci, teď tam mají navíc ještě Burtiho.
0 0
možnosti