Momentka z utkání Pardubice - Vítkovice.

Momentka z utkání Pardubice - Vítkovice. | foto: Radek Kalhous, MAFRA

Kouč pardubických florbalistů po prohře: První část udala ráz

  • 0
Padlo patnáct gólů, avšak nemuselo zůstat jen při tom. Alespoň tak nahlížel na nedělní porážku 5:10 v Praze od Bohemians trenér pardubických florbalových Sokolů Ladislav Štancl.

„Kdybychom my i Bohemka proměnili další vyložené šance a brejky, které v zápase byly, bylo by skóre ještě divočejší,“ uvedl Štancl po utkání pro oficiální web Českého florbalu.

Sokol v hale Děkanka už v 11. minutě na favorizovaného soupeře ztrácel 0:3. Následná branka pardubického Teichmana jen rozdělila brankostroj Bohemky - ani ne po polovině duelu domácí vedli 7:1 a dál v podstatě nebylo o co hrát.

„Utkání dala ráz první třetina (s výsledkem 5:1 pro Pražany). Pak už si to Bohemka pohlídala,“ sdělil kouč Štancl.

Podle jeho protějšku na lavičce Bohemians Michala Jedličky šlo o hodně slabý superligový zápas. „Nic moc šťáva ani z jedné strany,“ glosoval Jedlička. „My jsme chvílemi s Pardubicemi hráli zbytečně nahoru-dolů, situace jsme řešili špatně. Play off klepe na dveře a tam to bude trochu o něčem jiném,“ dodal.

To Sokoli před sebou tenhle příjemný problém nemají, prohra na Bohemians byla jejich „jubilejní“ dvacátou v tomto soutěžním ročníku a na beznadějně poslední 14. pozici v tabulce se již chystají na play down o udržení superligy.