Tomáš Sladký

Tomáš Sladký | foto: www.wfc2008.cz

Čeští florbalisté i ve druhém přípravném duelu rozstříleli Němce

  • 0
Čeští florbalisté ve druhém ze tří přípravných utkání porazili v Plzni Německo 9:1. Outsider tak utrpěl menší debakl než v pátek, kdy prohrál 2:12. Poslední duel se hraje opět v hale Lokomotivy Plzeň v neděli od 13:00.

Němci odolávali do 13. minuty, kdy po kombinaci zakončil akci po Chrápkově přihrávce Šebek. Hned za 19 vteřin po akci Sladkého zvýšil na 2:0 Zozulák a ještě do první pauzy se prosadil dvakrát Tomašík, který svůj druhý zásah stihl pouhé tři vteřiny před koncem třetiny.

Už na 5:0 zvýšil zblízka kapitán Fridrich. Gólman Rebro při svém reprezentačním debutu inkasoval v 31. minutě, kdy jej překonal rovněž z brankoviště Dietel. Ve 36. minutě nejdříve Tomašík trefil tyč, a když se mu hattrick nepovedl, vybojoval alespoň gólovou situaci pro Sladkého.

Na začátku závěrečné třetiny se při vyloučení Dominika Muchy trefil už po třetí Chrápkově asistenci v zápasech Skalík. Za dvě minuty skóroval ještě Jakůbek. Pak Dominic Mucha neproměnil trestné střílení a v 54. minutě
uzavřel skóre v přesilovce Šebek. Češi si zahráli v závěru bez brankáře, ale "desítku" nedovršili.

Česká republika - Německo 9:1 (4:0, 2:1, 3:0)

Branky a nahrávky: 13. Šebek (Chrápek), 13. Zozulák (Sladký), 18. Tomašík (Zozulák), 20. Tomašík (Chrápek), 26. Fridrich (Skácel), 36. Sladký (Tomašík), 42. Skalík (Chrápek), 44. Jakůbek (Cepek), 54. Šebek - 31. Dietel (M. Mucha). Rozhodčí: Fordell, Vuola (oba Fin.). Vyloučení: 3:3. Využití: 2:0. Diváci: 200.



Témata: Florbal, Reprezentace