Diskuze

Zavírám dveře, říká cyklista Vinokurov

Z pekla do ráje a zase zpět. Zvrat za zvratem provázel v letošním roce kazašského cyklistu Alexandra Vinokurova. Krvácel na trati Tour de France a byl oslavován. Vyměnil si krev a byl proklínán. Nejprve ho přezdívali Superman, pak jej označili za vyděděnce. Stal se rozporuplnou postavou. A s rozpaky jeho cyklistický příběh také končí. Definitivně.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Bundas

11. 12. 2007 19:31
borec !!!!!!!!!!!!!!!!
Podle mě to byl nejlepší cyklista posledních let, srovnatelný snad jen s Pantanim. Tak jak on nedokázal nikdo do kopců zabrat - viz. letos nebo kyža vyhrál královskou etapu na Galbier a pak poslední etapu v Paříži. To, co předvedl na poslední Tour po tom pádu zaslouží obdiv. A žádnej rádobypoctivej a "čistej" na něho nemá právo plivat. Jen je zarážející, že pokud dopaval, dala mu to stáj, kterou paradoxně založil a ona ho za to vyhodila. Linčovat by se měli sponzoři. ti do toho rvou prachy a chcou výsledek za každou cenu. Když se na to přijde, tak oni dají ruce pryč a odsouzen je cyklista. Doufám, že se Vino vrátí a v Pekingu vyhraje časovku.
0 0
možnosti

Hrada01

11. 12. 2007 13:15
Škoda
byl to můj nejoblíbenější závodník a bude v profipelotonu chybět stejně jako Ulrich. Je škoda, že se UCI vydala právě touto cestou protože výsledek je jen snižování celkové kvality cyklistiky.
0 0
možnosti

Komanchg

9. 12. 2007 14:43
hlavně zavři hubu
0 0
možnosti

Nantes

8. 12. 2007 5:47
Cyklistika
Kdy už konečně skončí to vyzdvihování cyklistů do nebes a následné posílání je do horoucích pekel?
Cyklistika je prostě sport, který bez dopingu nelze... tak tomu vždy bylo, je a bude.... to nic nemění na faktu, že ti borci zaslouží obdiv všichni, protože i s dopingem podstupují dřinu snad neporovnatelnou s žádným jiným sportem...
0 0
možnosti

Coromandel

8. 12. 2007 8:53
Re: Cyklistika
s poslední částí druhé věty nezbývá než souhlasit. Každý cyklista má své peníze těžce vydělané, na rozdíl třeba od napomádovaných fotbalistů, kteřím přitom berou podstatně víc.
0 0
možnosti