Diskuze

Všichni za jednoho, hlásí Raboň. Na Giru pošlape pro Němce Greipela

Mušketýrské motto tu platí jen z poloviny: všichni za jednoho. Celý tým HTC Columbia i s Františkem Raboněm, který zítra vyrazí do etap cyklistického Gira, bude v Itálii pracovat na etapových vavřínech spurtera Andrého Greipela.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
TB

mobilis in mobili

7. 5. 2010 17:00
Budeme

všichni pracovat pro Greipela, posteskl si Raboň. To myslí pan redaktor vážně?  Prostě je to Frantova práce, kvůli tomu tam jede, že bude na takových závodech vždy domestik je jasný, určitě si kvůli tomu nestýská. A samozřejmě mu přeju, ať se Giro vydaří.

PS. V anketě jsem coby favorita zatrhl Cadela, ale nevím, jestli bude mít dostatečně silnou podporu v týmu. Tam se mi asi nejlíp jeví Liquigas pro Bassa. I když kdoví, jak na tom Ivan je.

0 0
možnosti
TB

mobilis in mobili

7. 5. 2010 18:21
Re: Budeme

A ještě doplním (poté, co jsem si přečetl rozhovor s Frantou ještě jinde).

V žádném případě si neposteskl proto, že musí jet 14 dnů na Greipela a nemůže se věnovat svým možným dílčím úspěchům, ale právě proto, že neměl po zranění možnost co nejlíp potrénovat a spíš se musel věnovat regeneraci a masážím, takže finální příprava neprobíhala podle plánu. Právě proto možná nezajede časovky a ne proto, že bude muset jet na někoho jinýho!!! Naopak s tím Franta počítal od začátku

0 0
možnosti