Diskuze

Vítěz Tour Contador tvrdí: Nedopoval jsem

Že jsou jeho kolegové jeden za druhým usvědčováni z dopingu? Že se lidé dívají s podezřením i na něj samého? Na to Španěl Alberto Contador, král letošní cyklistické Tour de France, reagoval rázně. Na včerejší tiskové konferenci v Madridu ubezpečil: "Já jsem nikdy nedovolené prostředky neužíval! Nikdy jsem do ničeho podobného nebyl zapleten."
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Mak76

11. 8. 2007 9:44
Tour? Co to je? Nejaky regionalni zavod pro amatery...?
0 0
možnosti

ARAYA

11. 8. 2007 11:21
Re: Tour? Co to je? Nejaky regionalni zavod pro amatery...?
zatím ne, ale všechno k tomu směřuje...
0 0
možnosti

danny44

11. 8. 2007 9:24
Tiskovka a lá Prdoubek
Skoro mi to připomíná "tiskové konfrence" Velkého Jyrky Prdoubka (případně Mudrátha) - přeščíst své porhlášení ale žádné dotazy ......
0 0
možnosti

Damik

11. 8. 2007 1:50
novináři
novináři cyklistiku ničí, na MS v atletice se musely vrátit čtyři zlatý medaile a média tomu věnovala maximálně pár řádků, o cyklistice se píše v souvislosti s dopingem víc než o skutečných výsledcích. Přitom je to nádherný sport. V dnešní době je nadopovanej každej normální člověk, potvrdilo se to už několikrát, jedny německé sportovní noviny nechali testovat svoje zaměstnance a dopingovou zkouškou by neprošel nikdo. V normálně prodávaných potravinách a lécích je tolik zakázaaných látek, že by za to cyklista dostal hned doživotí. Sportovci dnes žijí v permanentní strachu, že v něčem co snědí se nachází látka, která jim zničí kariéru.
0 0
možnosti