Diskuze

Hvězdnému úniku na Tour kraloval Mohorič. Roglič utrpěl velkou ztrátu

Brzy na začátku nejdelší etapy letošní Tour de France se vytvořil únik. A ne ledajaký – hvězdný. Nechyběl v něm ani muž ve žlutém Mathieu van der Poel. A uprchlíci to letos poprvé dotáhli až do cíle. Ze svého premiérového vítězství na Tour de France se po sólovém úniku raduje Matej Mohorič z týmu Bahrain-Victorious. Žlutý dres uhájil Van der Poel, téměř čtyři minuty na největší favority naopak ztratil Primož Roglič.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MM

pro ty, kdo lituji, ze Pogacar nema dostatecnou podporu tymu:

predevcirem byl v australske TV rozsahly rozhovor s Cadelem Evansem u prilezitosti 10. vyroci jeho vitezstvi v TDF.

Mluvilo se o dulezitosti tymove podpory.

Evans rekl:" pro mne bylo nejdulezitejsi, ze se o mne starali na rovinach a v mensich kopcich, abych byl v co nejbezpecnejsim miste v pelotonu. Dovezli me bezpecne zpet kdyz jsem mel defekt, 2 jeli prede mnou-obvykle Burghardt a Bookwalter a za mnou Hincapie, ktery byl kapitanem tymu BMC na silnici. Dovezli me pod kopec a pak bylo na mne, mych silach a taktice, jak se s tim vyporadam. Protoze jsem mohl diky skvelemu tymu jezdit relativne uvolnene a bezstarostne po rovinach a v mensich kopcich, citil jsem se psychicky silny v horach".

Pogacar sice jeste nema Evansovy zkusenosti, ale jestli je na tom dobre fyzicky a psychicky a jeho tym mu pomuze tak, jako tehdy BMC Evansovi, mohlo by mu to vyjit.

Teoreticky nema spatny tym do hor Majka, jinak Hirschi, Formolo, Costa. Bohuzel Hirschi a Formolo jsou zraneni a nejedou ve sve nejlepsi forme a Majka jeste nevypada moc "rozjety".

1 0
možnosti
RK

Jsem viděl, že Pogačar si ze ztráty moc nedělal. Dělal opičky do kamery při rozhovoru redaktora s Mohoričem.

6 0
možnosti

Tak z těch, co jsou před ním má akorát legraci. Letošní Tour je jedna velká tragédie, a to to na startu vypadalo tak nadějně. Ach jo ...

1 0
možnosti
TP

Přesně tyhle síly co dnes vydal budou o víkendu Carapazovi chybět...

3 0
možnosti
JV

Bohužel je to asi pravda. Ale zkusil to. Tj mu ke cti. Na každý pád sám to Pogy 2 týdny nedá bez domestiku. Každý tým to bude zkoušet.

3 0
možnosti
MV

Ako to tí Slovinci robia, to by ma fakt zaujímalo. Pogačar, Roglič, Mohorič... A to sú ich spolu 2 milióny. Fantázia.

21 1
možnosti
VN

Slovinci ako jeden z mála národov na svete robia nejaké komplexné vyšetrenie u všetkých detí, ktoré chcú športovať na to, aké majú predispozície - na čo je konkrétne decko predurčené, či je decko dynamické, alebo vytrvalostné, akú výšku bude +/- mať, akú ma skladbu kostí, atď., tých parametrov tam je tuším aj do 15. Už to bolo pred pár rokmi medializované a teraz si spomínam, že neviem či to boli Slovinci, alebo Chorváti, ale asi Slovinci.

2 1
možnosti
JK

čemu se diví diskutující i komentátoři ve studiu že pogačar nemá tým. neměl ho ani vloni. odjel si včecko sám, celou tour odjel s týmem rogliče a s ineosem. věrně s nimi a ne jinak

9 0
možnosti
JG

J62i30r87i 78G59a75z13d67a

2. 7. 2021 17:10

tak ma lepsi tym nez vloni, ale kluci jsou trohu nejak vedle. A Hirschi taky ne uplne ve forme..

0 0
možnosti
MB

Bora si dnes muze triskat hlavu

0 0
možnosti
GK

copak provedli? mi to dnes uteklo a nevidel sem ani 1 km.

0 0
možnosti
PK

Paráda. Hned má ta etapa jiný náboj, než když se tam borcům pletou tragédi, kteří jen jezdí v balíku a čekají na svých pětset metrů před cílem.

9 11
možnosti
JS

MTB borci nenávidí cyklokrosaře, že lezou na horáka. Cyklokrosaři zase Vouta i MvdP že lezou ze silnice zpět a silničáři, že nezůstávají jen v terénu

Cyklistice vládne MvdP a Vout .....nejlepší a nejatraktivnější cyklistika co pamatuju

1 4
možnosti
RK

Pamatujete málo. Hodně málo.

4 0
možnosti
TH

No dneska brutální etapa, gratulace Mohoričovi další super výsledek slovinské cyklistiky. Carapaz škoda že pár desítek sekund nestáhl, ale no zítřek a vlastně celý víkend bude dost zajímavý, dnešní etapa byla fyzicky strašně náročná a teď se ještě připravit na 2 horské etapy, to nebude nic jednoduchého.

9 0
možnosti
OB

Tak dnes masakr a jsem zvědavý na zítřejší den. Kdo obleče žlutý dres? ... Můj favorit je W. Van Aert, kdy ty 3 minuty na Pogačara udrží a konečně si vytoužený žlutý dres také oblékne.

8 0
možnosti