Diskuze

Boj o španělskou hvězdu. Movistar chce Rodrígueze „ukrást“ Ineosu

V letech 2012 až 2019 ovládli na cyklistické Tour sedm z osmi ročníků. Nejprve Bradley Wiggins, po něm čtyřikrát Chris Froome a jednou Geraint Thomas i Egan Bernal. Mocná síla týmu Sky/Ineos umravňovala a drtila peloton, režírovala hru. Pak nastalo poněkud skromnější období. Takové, na které nejbohatší stáj světa nebyla zvyklá.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
LS

Jestli je téměř jistota, že v nějakém týmu nevyhrajete TdF, je to Cirkus Movistar

4 0
možnosti
ŠK

Když si vzpomenu na Movistar, kde nejsou schopný udělat kloudnou taktiku... prokaučovaný Valverde i Nairo. RIP

4 0
možnosti
PM

Udělá dobře, když z Ineosu odejde. Akorát by tam přišel o zdraví.

0 7
možnosti
JK

Letošní TDF je pro ineos docela propadák. Kde jsou ty časy kdy brali první a druhé, nebo první a třetí místo. Kde jsou ty časy kdy měli ještě v průběhu závodu 3 jezdce v top 7 a měli několik možností na GC. Kde jsou ty poslední sezony, kdy brali s přehledem aspoň třetí místo, když už tam jsou dva hegemoni Jonas a Tadej. Už nebudou mít ani to.

1 2
možnosti
RK

Aký prepadák, veď nemali ambície vyhrať TdF. Hviezdy starnú a už nemajú výkonnosť, tak budujú nové hviezdy. Robia to super a ešte uvidíme.

2 1
možnosti
RK

Chápem, že španiel chce jazdiť v španielskom tíme, ale jeho šance na úspech sa mimoriadne znížia. Movistar za posledné roky mal mnoho hviezd ale nedokázali pracovať ako tím, nedokázali mať nejakú taktiku a výsledky na TdF nie sú moc dobré.

2-3 lídri, ktorí si nepomáhajú, chaotické nástupy, ktoré nemajú vačší efekt.. Nuž uvidíme

8 1
možnosti