Diskuze

Konec kariéry pro ředitelský superb z Tour a Vuelty. Za rok bude nový

Leopold König a Jan Bárta na Tour, ale také desítky škodovek v konvoji Tour a Vuelty, taková byla česká stopa na letošních cyklistických podnicích kategorie Grand Tour. Mladoboleslavská firma prodloužila kontrakt s firmou ASO o dalších pět let a opět byla coby dodavatel vozů jedním z hlavních sponzorů francouzského a španělského závodu.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
IP

Škodovku bych si už nekoupil. Z důvodů, že jsou poruchové, předražené a že sponzorují různá netáhla, bez kterých se společnost obejde. Až bude škodovka sponzorovat dětské domovy, nemocné atp., zlepší kvalitu, výbavy pro tuzemský trh, sníží ceny, bude líbivá, tak by se o ní dalo opět uvažovat.

Pokud potkávám v okolí Boleslavi škodovky sponzorsky pomalované, a jezdí jak prasata, myslí si, že škodovce patří celý svět, asi si právem o jejich řidičích udělám ten správný obrázek.

2 6
možnosti
HM

H28o77n31z60a 96M43a46y14e63r

14. 9. 2014 20:34

Vytesat do kameneR^

2 3
možnosti
AM

Dobry vykon Skoda tymu a dobra propagace v zahranici. Jednou jsem narazil na mladika, ktery mel oblecenou T shirt se Skoda logo. Ptam se ho, jestli vi, co nosi. Odpoved byla, mam rad silnicni cyklistiku a videl jsem na tour hodne skoda napisu, tak jsem si koupil tShirt.Po mem vysvetleni o co jde, zaznela odpoved: mozna budu uvazovat o koupi auta Skoda...R^

4 1
možnosti