STÁLE V ČELE. Jaroslav Kulhavý ovládl hlavní anketu Král cyklistiky i hlasování čtenářů.

STÁLE V ČELE. Jaroslav Kulhavý ovládl hlavní anketu Král cyklistiky i hlasování čtenářů. | foto: ČTK

Nejsympatičtějším cyklistou jste zvolili bikera Kulhavého

  • 13
Biker Jaroslav Kulhavý završil úspěšný rok další cenou. Kromě ankety Král cyklistiky 2011 ovládl i hlasování čtenářů iDNES.cz, kteří vybírali nejsympatičtějšího cyklistu.

Není to poprvé, co jste vybírali vítěze doprovodné ankety. Když letos odborníci volili Krále bílé stopy, vy - čtenáři iDNES.cz - jste rozhodovali o vlastní ceně za sympatie. Tak tomu bylo i teď, experti vybrali Krále cyklistiky a vy jste měli možnost udělit vlastní ocenění.

V závěru to byl především souboj cyklokrosaře Zdeňka Štybara s bikery Jaroslavem Kulhavým a Terezou Huříkovou.

V nominaci bylo dvacet jmen, svůj hlas jste mohli dát až pěti z nich - například Martině Sáblíkové, bronzové medailistce z nedávného evropského šampionátu Jarmile Machačové nebo Kateřině Nash, jež ovládla závod Světového poháru cyklokrosařek v Táboře.

Výsledky čtenářské i hlavní ankety byly zveřejněny na galavečeru Specialized Král cyklistiky 2011, který se konal 10. listopadu v Brně.

Pro tři z vás, kteří jste hlasovali, byly připravené ceny. Kameru GoPro HD získává čtenář s přezdívkou mmkk, poukázku na odběr zboží značky Specialized v hodnotě 15 000 korun čtenář s přezdívkou mitnik a poukázku na odběr zboží značky Kalas Sportswear na 5 000 korun čtenář s přezdívkou zirafka11.