Diskuze

Málem se srazila s motorkou, přesto Sáblíková suverénně ovládla časovku

Rozdílem třídy deklasovala Martina Sáblíková své soupeřky při čtvrteční časovce na mistrovství republiky silničních cyklistů. Ve Slavkově u Brna předvedla suverénní "one woman show" a připsala si mezi cyklistkami devátý český titul, s převahou 1:43 minuty! Nechybělo však mnoho a málem skončila v nemocnici.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JL

Zajímavá úroveň naší ženské cyklistiky. První je rychlobruslařka a třetí chodkyně.

0 0
možnosti
PH

:-) a pak přijde opravnu úsměvné, když si jedna ze závodnic postěžuje, že jsou holky cyklistky oproti chlapům finančně špatně ohodnocené.

2 0
možnosti
PH

Martina vyhrála díky celoroční perfektní přípravě na vytrvalost a sílu. Zátěž při bruslení je cyklistice hodně podobná. Nemohu hodnotit přístup ostatních závodnic, neznám je, ale nemyslím si, že by některá z nich měla tak profesionální přístup ke sportu jako má Martina. Tolik k časovce.

Ženský hromaďák je bohužel zase jen o síle a vytrvalosti, takže je docela dobře možné, že Martina úspěch zopakuje.  U chlapů hraje roli do určité míry i strategie, vzájemná pomoc v týmech, chytrost v únicích a při sjíždění. Bohužel u holek je to podobné jako v české amatérské cyklistice. Jedou jak to jde a ty slabší postupně odpadávají až zbyde silnější skupina, ze které možná některá odjede. Takže bych si na Martinu vsadil klidně znovu.

1 0
možnosti
PN

Jak už tu v diskuzi zaznělo. Ženská cyklistika musí být totálně o ničem, když si rychlobruslařka zajezdí na kole v Itálii a v časovce nasází druhé skoro 2 minuty a třetí 3 minuty!

1 0
možnosti
KS

Škoda, že nejely Mirka Knapková, Zuza Hejnová, Eva Vrabcová Nývltová, Bára Záhlavová Strýcová, Petra Kamínková, Štěpánka Hilgertová, Eliška Klučinová a Bára Špotáková. To by v první desítce nebyla žádná cyklistka...

3 0
možnosti
PH

P93e65t46r 23H51r68a98b22á59k

26. 6. 2014 21:00

Jak to zde někdo uvedl, holky si myslely, nebo myslí, jak jsou dobré a pak se rozhodne to zkusite Martina a převálcuje je rozdílem třídy. Minuta a půl je na 20 km opravdu dost. Leccos to myslím ukazuje a je to přesně tak, jak jsem četl v jednom sportovním článku, dnešní mládež u nás nemá příliš tu bojovnou touhu a snahu si sáhnout na dno. Pár takových sportovců máme, ale většinou se jedná o sportovce na bázi -vždyt to dělám profesionálně, tak jsem star....pak přijde takováhle konfrontace a tam dostanou po čumě. A to ještě nebyla konfrontace evropská.  Martině v tomto fandim, pač by mohla některé holky probrat...tedy pokud je to vůbec možné.

1 5
možnosti
TB

Tradičně neskutečný kecy :-/

1 0
možnosti
JK

To pojede i hromadnej závod? Kolik má najeto v balíku?

0 0
možnosti
JS

Slečna Sáblíková musí být asi mezi ostatními závodnicemi velmi oblíbená. Její výsledky pomalu likvidují českou ženskou cyklistiku

0 0
možnosti
DC
KP

Tak Martino, ještě tu olympiádu v Riu!

7 0
možnosti
MP

M18a52r57e57k 21P56a83r91a

26. 6. 2014 16:30

silniční závod žen jen 96km? to je trochu trapný.

0 4
možnosti