Diskuze

VIDEO: Krásná Češka Nicole baví internet svými triky na kole

Pokračuj v krasojízdě. Přesně tohle úsloví v životě naplňuje Nicole Frýbortová už od svých sedmi let. Narodila se v Česku, kvůli neshodám s Českým svazem cyklistiky se ale rozhodla pro reprezentaci Slovenska.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Divim se clanku a jeste vice diskuzi pod nim...zitra ocekavam "Podivny micovy sport na kolech bavi internet"...a v komentarich se bude stale dokola opakovat "Co je to za divny sport?"...

2 0
možnosti

Nadpis článku je ovšem tragický.

2 0
možnosti

Minulou sobotu, jsem se setkal na jedné cyklo akci s Martinou Štěpánkovou a měl možnost vidět její úžasnou jízdu. Je to fantastický sport, koordinace, rovnováha mrštnost. Klobouk dolů před těmi kdo dokáží takto jezdit.

0 0
možnosti

Nebyla v Česko Slovensko má talent první ročník?

1 0
možnosti

hezká ženská omotaná kolem železné trubky, kde jsem to už viděl ;-D;-D;-D

2 1
možnosti

Titulek je podbarven subjektivním názorem, to by se vám novinářům nemělo stávat. Jak víte, že je krásná? Máte na to nějaké tabulky? Vycházíte z nějakých určitých atributů??

4 5
možnosti

J49o47s13e70f 92V92a92l20a

2. 9. 2015 20:55

pokud to nekomu prijde jako objev roku, tak si zadejte na youtube heslo "artistic cycling championships". Ne ze by to byl uplne bezny sport ( v Brne to melo velkou tradici), ale par tisicovek registrovanych zavodniku v tomhle sportu po svete asi bude

1 0
možnosti

Zaujal mě tam tenhle příspěvek, myslím, že to celkem vystihuje i to, co si o tom myslím: Probably one of the most useless talents out there, unless you have to cycle and juggling at the same time or a clown will murder you.

0 0
možnosti

ja umim zas elegantne behat ze schodu po par pivech. A taky musim uznat je to drina nez se dostanu az dolu.

0 0
možnosti

Takhle jezdím z hospody.;-)

11 0
možnosti