Diskuze

Hirt dojel nad Sölden šestý. V cílovém stoupání dominoval Špilak

V předchozích dvou letech se vždy při finiši na söldenských ledovcích umístil v Top 10. A nyní český cyklista Jan Hirt své maximum vylepšil, když v sedmé etapě závodu Kolem Švýcarska dorazil na ledovec Tiefenbach šestý. Závěrečnému 15,9kilometrovému stoupání dominoval Simon Špilak, jenž také oblékne žlutý dres.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MK

Marně si lámu hlavu, jaké že ruské stáje nadvládu ten Američan nabourával? Ono je to asi pro novináře těžké k pochopení, ale Špilak a spol. jsou jezdci domácí, švýcarské stáje...;-)

0 1
možnosti
MM

redaktor Mrzena na rozdil od tebe vi, ze az do zacatku teto sezony byla Kat'usa rusky tym.

Zmenila stat sveho prihlaseni z pragmatickych az politicky vychytralych duvodu, protoze se jejimu zakladateli a sponzorovi, Rusovi Makarovovi vic hodila "neutralni" svycarska licence. Makarov neni zadny blbec!

Je cestnym presidem Ruske cyklisticke federace (a clenem vedeni UCI). Vedle nemeckeho sponzora Alpecin je Kat'usa sponzorovana Makarovou organizaci ARETI International Group (jako typicky rusky oligarcha se specializuje na ropu, zemni plyn, ropne produkty atd)

Kat'usa ma pres svou svycarskou licenci podstatne silnejsi svazky s Ruskem nez Svycarskem diky Makarovovi a take svemu klasickemu ruskemu jmenu, spojenemu s ruskym vyrobcem sportovnich odevu stejneho jmena , Kat'usa Sport.

Sice od lonska zmenila trikoty a vynechala z nich siluetu Kremlu vcetne te rude hvezdy, ale zato zmenila jejich odstin z jasne cervene na typickou "sovetskou rudou" jak ji zname z jejich hokejovych dresu.

Nevykladej nam, ze Kat'usa je krome registrace sve licence neco svycarskeho.

;-D:-P

0 1
možnosti
MC

Honza Hirt se konečně víc zviditelnil, včera se ukázal a dnes už potvrdil jakou může být pro budoucnost českou cyklistickou nadějí. Čekám od něj také výsledky po tom, jak famózně závodil na Giro.

3 2
možnosti
JG

J50i75r69i 31G19a62z58d15a

16. 6. 2017 19:05

naprosto famozni, Spilak samorejem top, ale Honza a Ondra, klobouk dolui!

9 1
možnosti
KA

Už se zdálo že umře a on se zvedl a šlapal dál .........................ty jména které zůstali za ním ......................jestli mu tohle nepomůže k přestupu tak už nevím ............zvlášť potom jak zajel Giro...........................jinak smekám před švýcarskou tv ten přenos neměl chybu a pokrytí signálem tunel před cílem byla třešnička na dortu!!!

6 1
možnosti
JS

Je fakt ze se snazil ale to je tak asi vsechno,navic nemel.Nechal se tahnout az do cole

2 8
možnosti