Diskuze

Dům cyklisty Ullricha prošel razií kvůli DNA

Při středeční prohlídce domu Jana Ullricha ve Švýcarsku získali němečtí vyšetřovatelé vzorky DNA německého cyklisty, které mají objasnit jeho zapojení do dopingového skandálu ve Španělsku. Kvůli němu Ullrich cyklista nestartoval v letošním ročníku Tour de France a později dostal v týmu T-Mobile výpověď.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Jesuslives

16. 9. 2006 11:28
DNA
Pokud je DNA analyza jedinym zpusobem, jak dokazat vinu nebo nevinu, mely by vsichni podezreli tuto zkousku podstoupit. V pripade odmitnuti by meli sportovni komisi patricneho svazu (cyklistiky) byt brani automaticky jako vinni (bez ohledu na civilni pravni vyklad). Argument, ze nejsou zlocinci, je akorat placani si jater. Nikdo je nechce zavirat do basy, aby se museli jako decka vymlouvat.
Pokud odmitnu na silnici dechovou zkousku, jsem taky bran automaticky jako opilec, i kdyz muzu byt treba cistej. Nejde o trestni pravo, jde o urcitou sportovni "cest" a "moralku", pokud se v dnesni dobe tato slova se sportem jeste daji spojovat..
0 0
možnosti

ARAYA

15. 9. 2006 13:49
To bude hlína
až přjdou na to, že ty vzorky nejsou jeho........Puerto pude do prd... a Ullrich pro změnu zažaluje všechny okolo, že mu bezdůvodně znemožnili závodit. (Třeba to celé odmítání vzorku byla chytrá finta jak vydělat miliony bez práce)
0 0
možnosti

dluh Hany Zagorové

15. 9. 2006 13:28
Ješito, ješito,
už to máš ušito!
0 0
možnosti