Diskuze

Takový víkend jsem opravdu nezažila, smála se Soukalová v Anterselvě

Přišla do místnosti, kde se biatlonistky převlékají před startem, a sledovala, jak Jitka Landová střílí vleže. "To snad ne, jen aby to nebylo jako při nástřelu, kdy se udělala mlha, že nebylo asi pět minut vidět na terče," říkala si. O pár minut později si všimla, jak závodnice při střelbě vestoje zvedají ruce. "Bylo mi jasné, co bude následovat," řekla Gabriela Soukalová.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Vůbec Gábině nezávidím. Nemohla si vyzkoušet upravenou zbraň v ostrém provozu a ani otestovat závodění ve vysoké nadmořské výšce. Snad to v Pokljuce dožene:-)

Další problém spočívá v tom, že ostatním se příprava nepovedla a tím na ni ten tlak pramenící z očekávání ještě vzrostl. Olympijské závody začínají sprintem. To bude pro ni teprve první ostrá zkouška. Překvapila by mě výsledkem blízko pódia, ale myslím že za top 10 bude ráda. Blbý je, že výsledek ve sprintu ovlivňuje následně výsledek ve stíhačce. Největší šance na medaili Gábině proto dávám až v individuálním závodě. Může uspět i v masáku. Když jí to někdo nezkazí, tak i ve smíšené štafetě, kde podle bookmakerů patříme mezi favority:-)

0 1
možnosti

J43i36ř56í 79M52a14r93e67k

19. 1. 2014 19:31

Čárka je občas dost důležitá. Z věty „Snažím senemyslet na to, že by člověk mohl být nemocný a mít dobrou náladu.“ vyplývá, žeGábina nemyslí na to, že by člověk mohl mít dobrou náladu…:-)

4 1
možnosti

jeste ze ten zavod zrusili...ta Landova byla marna stejne jako Krupcik....

0 0
možnosti

jen je třeba sexuální střídmost před závody, Gabrielo !!

0 4
možnosti

Hloupost ! Naopak je potřeba rozproudit krev ! ;-D

4 1
možnosti