Diskuze

Je to hukot! Vezu se na vlně, která mě pořád drží, jásal pátý Krčmář

Nebyl to ani Ondřej Moravec, obhájce bronzu. Ani Michal Šlesingr, na šampionátu čím dál rychlejší. Michal Krčmář zařídil zatím nejlepší umístění českých mužů na mistrovství světa biatlonistů v Oslu. Ve svém životním závodě vybojoval na 20kilometrové trati skvělé páté místo.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

T62o59m 65H93r94d63i71n56a

11. 3. 2016 12:58

Po startu závodu mě odrovnalo to, jak Rejman očekával "supervýsledek" od Šlezingra a naprosto ignoroval Krčmáře. Před závodem jsem očekával, že mezi nimi to bude tak 50/50, kdo bude lepší. Po první střelbě mi to pak přišlo jako zadostiučinění, když najednou musel MK zahrnout do svých "hyperpropočtů" výsledkové listiny v TOP10.

Gratulace Michalovi K. R^R^R^

0 0
možnosti

Už si zvykám na to, že Michal Krčmář = výborný výsledek. Jen tak dál, brzy přijdou na řadu pódia.R^

2 0
možnosti

Moc příjemně mě překvapil a nedoufal jsem, že bude nejlepší z našich. Viděl jsem ho za Šlesingrem![>-]R^ Ještě není konec a hromaďák je jeho šance! Pokud dá nulu může být hodně veselo!

3 0
možnosti
Foto

Michale, nemáš se čeho bát! Dobré je, že sám vidíš, že je nutno ještě zamakat na běhu! Dnes jsem u pivka v poledne říkal, Krčmář dnes zajede dobrý výsledek! Je to tu, ale doufám, že ten životní závod tě teprve čeká"

1 0
možnosti

Nadhera. Jen to ted chytnout za pr... za zadek a makat. R^

7 0
možnosti