Diskuze

Týmová radost je něco extra, radoval se úspěšný finišman Moravec

Přebral štafetu druhou za Běloruskem, předstihl Ljadova a odolal i náporu Francouzů i Norů. Ondřej Moravec přidal ke třem olympijským medailím ze Soči také titul mistra světa. Dokončil zlaté dílo české biatlonové smíšené štafety.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MF

Letenka do Finska - 5 000kč

Vstupenka na hlavní tribunu - 1 200kč

Národní česká vlajka - 500kč

Pocit když si od vás Moravec vezme vaší vlajku a jede s ní pro zlato - k nezaplacení...

8 0
možnosti
JV

J64a98n 28V12i24n59t45r

6. 3. 2015 9:53

Po včerejším vítězství mají naši jak se říká splněno. Teď můžou jet úplně bez nervů a věřím že ještě aspoň dvě medaile budou.

4 0
možnosti
PH

No skvěle, ovšem děti v Africe to nenakrmí. Tak asi tak.

0 10
možnosti
JK

To je nenakrmi ani kultura...

0 0
možnosti
LN

Takové závody by měli sledovat naši politici. Tam nikdo nic neodrbe, nikdo se za nikoho neschová. Tam je vidět poctivá dřina a poctivá práce, na kterou jsme všichni právem hrdí. A když potom celý národ žije jejich úspěchem, nemůže být lepšího pocitu ;-).

3 1
možnosti
SB

Ohromná propagace naší země ! Když si člověk uvědomí, že tam je více jak dvacet zemí a že se to přenáší do většiny těchto zemí. Jen musíme být také připraveni ,jako diváci, že se jim i nějaký závod vůbec nepovede, a musíme jim odpustit. V podstatě tímto kolektivním vítězstvím mají splněno (alespopň podle mě).

7 0
možnosti
JV

Bál jsem se, že po zatím skvělé sezóně může přijít na MS zaškobrtnutí (je to nevyzpytatelný biatlon), ale vyválčili zlato, a tak to už úplný propadák nebude..Jsem rád..

1 0
možnosti
PK

Vážíme si Vás a těšíme se na další skvělé adrenalinové zážitky z Kontiolahti!!!

3 0
možnosti
JK

Nevim, ale proc, nektere z Vas ekluji telefony v rukou zavodniku? Zijeme v takove dobe. Jinak. Obrovska gratulace!!!!!!!!!

3 0
možnosti
Foto

Máme vynikající závodníky, jak kluky tak holky.Skvělý realizační tým a když se přidá i kapka štěstí je to prostě paráda. Obrovská gratulace všem a dík za pšknou podívanou. Těším se na další závody a všem držím palce.R^

19 1
možnosti