Diskuze

Neunerová napravila svůj kolaps a ovládla sprint, Vítková bodovala

V cíli ji bouřlivě pozdravovaly davy fanoušků a Magdalena Neunerová si mohla vydechnout. Napravila předchozí zklamání a v domácím prostředí německého Oberhofu ovládla sprint Světového poháru biatlonistek. Druhá skončila Běloruska Darja Domračevová, třetí Olga Zajcevová z Ruska. Česká jednička Veronika Vítková bodovala na 27. místě.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
X

xychteen

7. 1. 2012 12:16
Naše dámy na "Evropě"...

...taky nic moc. Nejlepší Landová 36., škoda poslední střelby (0+0+0+4), mohla být ve dvacítce. Zvařičová 49., Puskarčíková 62.

0 0
možnosti
JU

Jarekkk

6. 1. 2012 22:51
Domračevová.

Já su zvědavej, jestli Domračevová vydrží na takovéto výkonnosti celou sezónu. Zatím je Neunerové velmi "nepříjemnou" soupeřkou, což mě celkem udivuje.

0 0
možnosti
MB

topinka 47

6. 1. 2012 22:17
Hm.....................................

Lena NEUNER napravila výbuch ze štafety a zvítězila. Nikdo na ni neměl..............................:-P

VÍTKOVÁ zajela velmi slušně. Ostatní naše bohužel - PROPADÁK. :-P

0 0
možnosti
C

cvikla

6. 1. 2012 20:23
Mají to ti trenéři v hlavě v pořádku?

Do závodu světového poháru nasadí juniorky, které běhají zoufale pomale i v evropském poháru (ani tam pořádně nebodují) namísto Gabriely  Soukalové, které je jediná spolu s Veronikou Vítkovou, která je schopná zajet nějaký slušnější výsledek. Dnešní výkon Tomešové to byl absolutní propadák, až téměř do konce zoufale na úplně posledním místě, nakonec byla pomalejší jen Japonka...

0 0
možnosti
T

travinho

6. 1. 2012 20:36
Re: Mají to ti trenéři v hlavě v pořádku?

Bára jela ovšem výborně štafetu, dneska jí to nevyšlo, to se stává, ale po jednom nepovedením závodě bych ji nezatracoval, Soukalová má vleknoucí se zdravotní potíže, tak kdovíjak na tom je, pravdu ohledně ní ví jen ona sama a trenéři....

0 0
možnosti