Diskuze

OBRAZEM: Laserová show či královna Vysočiny. Biatlonový šampionát začal

Noční obloha rozzářená laserovými paprsky, česká hymna v podání královny Vysočiny, skotačící maskoti - skřítci N+M a originální uvítací hudba pro všech 43 zúčastněných zemí. Tak vypadalo středeční slavnostní zahájení mistrovství světa v biatlonu. Největší biatlonová akce v Česku startuje v Novém Městě na Moravě ve čtvrtek závodem smíšených štafet.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Škoda jen, že ČT4sport nezvládla přenos ze slavnostního zahájení. Zatímco zahájení začínalo ve 20:30, přímý přenos měl začít podle TV programu až ve 21:15. Ani tento čas nebyl dodržen. Místo toho běžely nějaké dokumenty o biatlonové přípravě mládeže v Česku. Přímý přenos nezačal ani ve 21:35, jak bylo se zpožděním avizováno v titulcíh. Někdy ve 22 hodin pak začaly běžet rozhovory ze studia. Práce organizátorů šampionátu tak přišla zcela vniveč, protože zajímavé záběry ze zahájení se nedostaly do světa. Statisíce diváků u obrazovek čekali zbytečně. Ještě jednou říkám - tisíckrát škoda.  Rv

6 0
možnosti

P25e76t96r 97Č29i29h38á53k

7. 2. 2013 17:12

Taky mě to od ČT mrzí já se těšil na přímej přenos od samého začátku a nic... Když už je šampionát doma tak by se to vysílat mělo. Liberec byl taky vysílán od začátku krom koncertu Deep Purple. Záznamy jsou taky fajn, ale LIVE je LIVE. Já vím že MS v Biatlonu není zase srovnávatelný s akcí v Liberci, ale domácí televize všude ve světě to také přenášejí. Škoda Česká televize mohlá mít sledovanost za kterou by se nemusela stydět. Ale co, hlavně přeju Novému Městu mnoho úspěchů organizátorům a ještě více úspěchů Českým sportovcům ať jsou cenné kovy u nás DOMA!!![>-]

0 0
možnosti

Jirka Hamza a celej organizační tým jsou pašáci !!! Smekám, ještě před pár lety bych nevěřil, že tady uvidíme svěťák natož MS v biatlonu a areál slouží i na další parádní akce a to všechno bez zadlužení, respekt !!!

Přeju hodně štěstí během MS, snad cinkne nějaká placka i pro naše a bude se dařit Norům. Ole Einar by si tady medaili zasloužil :-)

10 0
možnosti

Ole Einar už je nemá kam dávat :-)

2 0
možnosti