Diskuze

Šlesingr byl na letním MČR k neporažení, Soukalová dvakrát prohrála

Michal Šlesingr byl na mistrovství České republiky v biatlonu na kolečkových lyžích, které o víkendu hostil východočeský Letohrad, k neporažení. Třicetiletý biatlonista po triumfu v rychlostním závodě zvítězil i v sobotním nočním supersprintu a nejlepší byl také v nedělním stíhacím závodu.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PJ

Součástí MČR v biatlonu na kolečkových lyží jsou oficiálně jen dva závody sprint a stíhací závod (s intervalem 5 sekund), večerní supersprint je jen vložený závod pro diváky.

G. Soukalová se stala dvojnásobnou MČR v biatlonu na KL s naprostou převahou a Slovenky předvedly, že prací pod kvalitním zahraničním trenérem ostatní naše válcovaly v čele s největším talentem ještě juniorkou P. Fialkovou a běžecky J. Gerekovou.

0 0
možnosti

Gábina si ze třech závodů odváží dva mistrovské tituly, ale ten titulek hovoří jen o tom, že dvakrát prohrála:-/ Jako kdyby se jí mistrovství nepovedlo8-o Automaticky už se počítá s tím, že bude jenom vyhrávat!! A to je špatný...

Vidím zde určitou analogii s Petrou Kvitovou, která ten tlak veřejnosti po veleúspěšné sezoně 2011 neustála. Od té doby se na tenisovém žebříčku propadá. Doufám, že Gábina bude mít lepší nervy. Přeju jí to, protože ona skutečně má na to pravidelně všechny porážet;-)[>-]

4 0
možnosti
JV

Ta analogie se nabízí..Sportovců, kteří ve světě vyniknou, nemáme tolik, a když se objeví, zmocní se jich média a vytvoří kolem nich a o nich pohádku..A pak..

2 1
možnosti