Diskuze

Propadám se do pekel? Ne, Charvátová si vylepšila sezonní maximum

Druhou a třetí střeleckou položku zvládla Lucie Charvátová ve stíhacím závodu bezchybně. Proto se z 25. místa posunula až na hranu elitní desítky. Kdyby pak zvládla i poslední střelbu, mohla bojovat o stupně vítězů. Tři terče ale byly proti. I tak z toho pro českou biatlonistku bylo podruhé ve dvou dnech maximum této sezony. Skončila patnáctá.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
TS

Tady na idnesu z nějakého důvodu (asi ze vzdoru vůči přepálené kritice) vznikl jakýsi Lucčin fanklub. Ale je zajímavé, že dle příspěvků Lucka, která běžela skvěle, nadělila Markétě, která je utavená a jako šnek, ve stíhačce necelé 2 sec. Tolik k potenciálu těchto dvou závodnic.

1 0
možnosti
OV

Práce s psychologem se vyplácí. R^ Stačilo tomu dát šanci.

0 0
možnosti
Foto

Lucka jela dneska excelentně, ukazuje, že v ní další možnosti rozhodně jsou. Markéta se zdála po celé Nové Město jaksi utahaná, bez šťávy, občas až odevzdaná. Nevím, zda to bylo mazáním, skepsí,či jinými důvody, ale prostě to nebylo ono. Naprosto věřím, že se na další seriál zase vzchopí.

1 0
možnosti
JV

Lucko držíme palce ať je to v příštích závodech klapne stejně, né-li lépe R^V:-)

8 0
možnosti
MC

Mohli by z ni preci jen udelat sprinterku. Zejmena ziskala v te discipline na MS bronz. Na ctyrpolozkovy zavod uz to vsak nestaci. Rad bych se mylil

2 0
možnosti
DH

D29a32n42i37e67l 71H89ý35l

7. 3. 2021 16:00

Odsouzený je před popravčí četou. Jaké je vaše poslední přání? Aby střílela Charvátová!

4 4
možnosti

Už jsem to četla. Opakovaný vtip už není vtipem, ale blbostí.

5 0
možnosti
JM

V porovnání třeba se skokana furt ještě dobrý. Otázka je, kde by byl náš skok, kdyby měl stejné podmínky jako biatlon.

0 0
možnosti
JM

Kolikátej už článek o Charvátové. Má jediný štěstí, že v reprezentaci není za ní náhrada. Jinak to co předvedla ve štafetě je na vyhazov. Dneska opět žádná sláva. Jako chápu, že biatlon je pořád ještě slepice, co snáší asi ne zlatá, ale aspoň nějaká vejce. ČT je na tom nasátá jak pijavce. Každá střelba analyzovaná, jak kdyby to bylo nevím co. Ukázky kam to letělo. Stálé informace jak reprezentaci jedí, spí a chodí a stolici. Studio biatlon, s týmem neustále jezdí dva redaktoři. To se nikomu nechce opustit takové vyletování za cizí peníze. Výsledky jsou tristní a jedna vlaštovka v se zóně jaro nedělá. Podmínky mají jako žádný jiný sport u nás. Světový trenér, servisní kamión, rozpočet největší. Až to zabalí Moravec, tak pořádně ani nesestavíme štafetu. Leda s nějakým juniorem a atak 15 místa. Smutné.

3 5
možnosti
PH

Vždyť je Lucie naše druhá nejlepší. Jislová s Puskarčíkovou vám v reprezentaci nevadí? Máte dvojí metr, se mi zdá.

6 1
možnosti
Foto

Zase tady řešíme nesmyslný biatlon, fakt aktualita dne. Holky stejně jednou skončí na Nově nebo na Primě jako Koukalová, o které jsem si myslel, že oproti jiným sportovcům má v hlavě aspoň něco. Nemá.

1 9
možnosti
PN

P53e60t29r 67N43o52v84ý

7. 3. 2021 15:29

Rad bych vas upozornil ze ho tady resite ho i vy ;-) Ale jinak se nenechte rusit :-)

10 0
možnosti