Diskuze

Tělo volalo po jídle, já hladověla. Biatlonistky sdílí problémy s psychikou

V jednu chvíli byly na výsluní. Díky famózním výkonům sbíraly medaile na mistrovství světa či na juniorských šampionátech. Jenže následně přišel zvrat a nadějné biatlonistky se propadly na dno. Z kruhu psychického zhroucení najednou nešlo utéct.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
LP

Nic proti ale vybrali si to sami ten sport. Muzou se nechat nekde zamestnat a mit klid. Ostatni lidi taky chodi do prace a maji taky svy problemy.

2 1
možnosti
EB

A taky o nich dost často mluví. A kdyby byli známí a někoho by to zajímalo, mluvili by o nich (minimálně někteří) určitě i v médiích... Nechápu, co Vám na tom vadí. Holky se prostě chtějí svěřit, jaké měly trápení, chtějí, aby ostatní věděly, že v tom nejsou sami, je po tom poptávka, novináři se jich na to sami ptají. Tak proč o tom nepromluvit, když chtějí? Navíc na nikoho nehází špínu, jako že za to můžou všichni okolo (jako tenkrát naše Gábi)... No a pak jsou zas takoví, co o tom mluvit nechtějí a mlčí. Mně to přijde v pořádku.

2 0
možnosti
JH

J64i61r81i 55H62r47u72b44y

16. 2. 2024 16:19

To ja mival po chlastu.

1 1
možnosti
TS

Líbí se mi že pro holky co nemají ideální postavu právě ta Häcki Gross ukazuje že není problém i tak patřit k nejlepším.

8 0
možnosti
PN

Když mě zábava nebaví, tak ji nedělám

0 9
možnosti

Sport nemusí být zábava, sport umí být mnohem víc. Je rozdíl mezi "Pepíkem" co si jde v neděli začutat za svojí vesnici a mezi hráčem, co dře v posilovně až ho všechno bolí a svých aspoň 5km denně dá za každého počasí.

Sport není vždy zábava, ale stojí za to ať už ho člověk dělá jen tak a nebo se mu věnuje.

13 0
možnosti