Diskuze

Žabiny překvapily v prvním čtvrtfinále, trápily se Nymburk i USK

Hned první den play off v Ženské basketbalové lize nabídl víc vzrušení, než se dopředu čekalo. Venkovní vítězství slaví Žabiny Brno, které na palubovce rivalského KP Brno uspěly 61:53. Mistrovský ZVVZ USK Praha dlouhé minuty dobýval osmý tým základní části BA Karlovy Vary, výrazně mu odskočil až v poslední čtvrtině.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
LV

L51u54d26ě14k 40V21i13n51č

22. 3. 2018 8:12

Začalo play off. Nulová propagace. Žádné články, žádná tiskovka. Vrcholem propagace vyvrcholení soutěže je pozvání od speakera na další utkání. Není proto divu, že v navozené atmosféře je společným jmenovatelem pro 1.kolo play off nenasazení, většinou nebojovnost, hra bez čehokoli navíc oproti utkáním v základní části.

Kdo se pokusí alespoň malinko o týmový (kolektivní) výkon má mírně navrch.

Kromě brněnského derby, které si nechávám ke kávičce :-) jsem viděl nebo prolít všechna utkání. Na Královce na živo, ale jestli nebudou mít mladé více prostoru, tak tam přestanu jezdit. Koukat se celou sezónu na stejně nastavené družstvo bez jakéhokoli oživení je nudné, monotónní a nezáživné. Mladým hráčkám není umožněno tvořit konkurenci těm, která mají svá místečka zabydlená a není jim umožněno sbírat zkušenosti. Nemají šanci si v zápase vyzkoušet co natrénovaly. Proč u kluků v Usk mladí hrát mohou a u holek, které jsou o několik pater nad všemi ostatními týmy, mladé hrát nemohou nebo ne adekvátně tomu co basketu obětují? Jak jim asi je, když proti nim hrají třeba i mladší hráčky, které se nedokáží až tak prosadit v juniorské soutěži a v Žbl mají dostatek minut. Daň za to, že jsou v kvalitním družstvu?

Proč jsou články na idnes prakticky totožné s články na zenskybasket.cz? Proč na idnes nejsou okořeněny pikantním odkrýváním eg některých trenérů v krátkých hodnoceních utkání?

2 0
možnosti

J19a20k16u16b 31Š76o59l80c

22. 3. 2018 8:09

Hradec se včera v první půli hodně trápil, ve druhé už úzká slávistická rotace nestačila. Proč nehraje Russell? Na rozehrávce výborně Míša Matušková, těší návrat Kláry Rosenbaumové, tradičně Andrea Ovsíková. Dobře i Isnelle Natabou. Překvapuje Slovanka, KP to v klidu otočí.

1 0
možnosti
MZ

Popravdě jsem po poločase čekal tradiční krizi. Přišla ale na druhé straně :)

0 0
možnosti