Diskuze

James překonal v NBA další milník: jako třetí nastřílel přes 35 tisíc bodů

LeBron James coby teprve třetí basketbalista historie NBA překonal hranici 35 tisíc nastřílených bodů a dostal se do společnosti legend Karla Maloneho (36 928 bodů) a Kareema Abdula-Jabbara (38 387). Statistický majstrštyk zapsal tahoun Los Angeles Lakers v utkání proti Brooklynu, v němž však ani jeho 32 bodů nestačilo na odvrácení porážky 98:109.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
AM

Loňská suverenita Bucks je pryč, v konkurenci Nets vypadají šance všech týmů východu malé. Hardena moc nemusím, ale organizuje hru moc dobře, lépe než Irving. Tomu to včera moc nepadalo, jinak to bylo o 30. Lakers bez Davise těch porážek nasbírá do ASG ještě několik. Jestli dneska Clippers nezastaví Utah, tak i západ bude dost jasný.

0 0
možnosti
JS

nepredbihal bych, porad tam par otazniku u nets je. Nicmene jako zacleneni Harrise je super, to vypada dobre. Porad je jeste sance, ze by se mohl uzdravit Spencer a to by taky dost pomohlo.

0 0
možnosti
JS

Celkem pohodovy vitezstvi, oslabeni LAkers nebyli souper. Jinak obcas uz síťkám pěkně lítá míč z ruky a ta trojková úspěšnost je ted hustá. 10-1 proti týmům nad 50 % se taky počítá.

MArc by měl jít aspon tak o 10kg dolů, fakt je tlustej.

Bucs sou ted zralí na ručník a já tam teda moc šancí na titul nevidím, ta vlna na které jeli už končí. Navíc v PO slušný týmy ví jak na ně hrát

2 0
možnosti
MH

Bucks velký zklamání.

0 0
možnosti