Diskuze

Lídři z Golden State narazili v Indianě. Citelně jim scházel Curry

Vedoucí tým NBA Golden State prohrál na palubovce Indiany 98:104. Byla to teprve desátá porážka Warriors v sezoně a podepsala se na ní i absence hvězdného rozehrávače Stephena Curryho, který chyběl kvůli bolavému kotníku.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PC

tak vzhledem k tomu, že mají podepsaného Favorse a Haywarda, plus potřebují pořešit Burka, byl Kanter nad jejich možnosti. Navíc, Gobert natolik překvapil, že dostal Kantera na lávku, kde se mu fakt nelíbilo. V obraně totiž Enes nic moc, spíš nic než moc. Jazz je příliš mladý tým, potřebuje spíš v létě ulovit nějakého veterána a na to se jim trejd s Perkem fakt hodil.

Ostatně myslím si, že Snyder ví co od týmu chce a co dělá, na rozdíl od Corbina.

0 0
možnosti
PC

sakra chybka, to patřilo pod Martina.

0 0
možnosti
JN

V Dallase mají nějakou živou vodu nebo něco podobného... https://vine.co/v/OQHFJbqxhPl

0 0
možnosti
JM

J22i94ř46í 33M57ó62r

23. 2. 2015 16:58

Nechci to zakřiknout, ale zatím se nám Singler, Augustin a hlavně Kanter vyplácejí ;-) je pravda že postup OKC do 8 Phoenix hodně ulehčil....R^

0 0
možnosti

Augustin nejspíše není lepší než Jackson, ale je daleko ochotnější hrát pro tým, Jackson hrál jen na sebe, na svůj kontrakt a ještě k tomu držkoval. Singler moc velká posila není, to je podle mě další do řady, ale Kanter je centr, který v klubu nebyl od Toma Chamberse někdy před 30 lety v Seattlu.

0 0
možnosti