Diskuze

Překvapení se nekoná. Nymburk ve VTB lize končí, vypadl s CSKA Moskva

Basketbalisté Nymburku prohráli ve třetím zápasu čtvrtfinále VTB ligy s favorizovaným CSKA Moskva 87:102 a v soutěži končí. I tak ale dosáhli na nejlepší umístění v historii, když poprvé došli do play-off. V něm však obhájcům titulu podlehli 0:3 na zápasy.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JE

Co se týče další sezóny, tak by se již konečně mohli odpovědní lidé zamyslet, abychom my diváci a fanoušci měli šanci v české extralize zažít obdobné finále jako bylo včera volleyballové v Brně.

V Děčíne sice hezká atmosféra na semifinále, ale šest tisíc fandících na volleyballu bylo úžasný zážitek určitě především pro hráče samotné. Proto celou sezónu makali. Konečný výsledek můžeme volleyballu pouze závidět.

Již víc jak 10 roků jsme možnost zažít dramatické, relativně vyrovnané, vyhecované vyvrcholení soutěže neměli. Bohužel. Nevím jestli výsledky především zahraničních hráčů proti nejlepšímu celku Evropy je adekvátní náplastí. Celé to pojetí NBK projektu je více než diskutabilní.

0 0
možnosti
PT

Bylo by krásné vidět vyrovnané a zážitkové finále NBL. Byla by však škoda, kdyby to bylo za cenu možnosti vidět český tým v nějaké kvalitnější pozici v evropských soutěžích (ať už nějaký pohár, či VTB).

0 0
možnosti
MC

Nebyla to ostuda. Byl to skvělý zážitek a parádní výkon proti nesrovnatelně silnějšímu soupeři. Klobouk dolů a hodně úspěchů do další sezóny!

1 0
možnosti
LB

No, myslím, že fakt měli smůlu na soupeře. Ale za to bohužel mohou nevyrovnané výsledky během celé soutěže, hlavně prohry s celky ze spodní části tabulky :-( S jiným soupeřem to mohlo být mnohem vyrovnanější). Sice by třeba nepostoupili, ale mohlisehrát víc zápasů

0 0
možnosti
JE

S kýmkoli z horní části pavouka play off by to dopadlo stejně, ne-li hůře. Ostatní (vyjma Krasnodaru) se nepřipravují na FF EL.

0 0
možnosti
JE

Maximum NBK v této rotaci. CSKA výkon na 70% ?

1 0
možnosti
MC

A to byla ostuda.I tech 100 bodu CSKA prekrocilo,navic v Nymburku.

1 0
možnosti