Diskuze

Čeští basketbalisté skončili v Hamburku po prohře s Itálií čtvrtí

Čeští basketbalisté podlehli v utkání o třetí místo na turnaji v Hamburku Itálii 80:96. Nejlepším střelcem zápasu byl autor 20 bodů Niccolo Mannion. Jan Veselý si díky 17 bodům a 11 doskokům připsal double double. Svěřenci trenéra Ronena Ginzburga nenavázali na triumf na turnaji v Pardubicích, kde porazili Bulharsko a Chorvatsko.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Ten Krejčí mi přijde taky dost skleněný :-/:-/:-/

0 0
možnosti
VK

Zpátky na zem? Jak včera tak dnes stačilo na naše přitlačit a hra se rozpadla jako domeček z karet. Dneska speciálně viditelné - za tuším za prvních 12 - 15 minut na ztráty 8-0 (pokud to nebylo už za první čtvrtinu). Z té hry jsem měl pocit, že v útoku balón hoří, každý byl rád když se ho co nejrychleji zbavil. A přihrávky "přes zónu"? To se zakazuje už v žácích... Bylo z toho v 1.čtv. tuším 4-5 protiútoků.

A obrana? Diplomaticky - no comment.

1 0
možnosti
BH

Tak ne úplně, právě zónu musite buď rozebrat prihravkami (samozřejmě jen kratkymi po oblouku, ne pres celou bendu) nebo precislenim hrackum idealne na slabe strane. Ale netvrdila bych, ze na zonu je zakaz prihravek...ale souhlas, nebylo to dobre :-(

0 0
možnosti
DS

Mrzí mne, že se to nikde nepřenášelo. V pátek jsem aspoň mohl koukat na druhý poločas s Německem na nějakém německém streamu. A teda naše hra nic moc. Překvapilo mne, jak moc toho trefil Hruban, to klobouk dolů, ale naše akce byly stylu dribluj dribluj dribluj a pak sám vystřel. Jakoby se bez Satyho proti německé obraně naše hra úplně rozpadla na sólování. Tak mne zajímalo, jestli proti Itálii předvedeme něco víc.

0 2
možnosti
JZ

Bylo to na Nova Sport. Včera i dnes.

4 0
možnosti
MP

Já nevím, vážně chceme hrát s Pulpánem?

1 1
možnosti
KI

Jeden dotyčný psal, že každý je nahraditelný, bohužel nenapsal kým, očividně Pulpy to nebude :-P

2 0
možnosti