Diskuze

V nároďáku si víc věřím. A pískot? Nevadí, někdy ho potřebuju, řekl Satoranský

Bodové příděly, přesné nahrávky, vůdčí role a dirigování v krizových momentech. Tomáš Satoranský po návratu k reprezentaci ukázal svůj přínos: basketbalisté pod jeho taktovkou zdolali Bosnu i Litvu a postoupili do druhé fáze kvalifikace MS 2023. „Je to úleva, bylo to náročné okno,“ přiznal třicetiletý rozehrávač.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PH

Když koukám na tabulku, tak si myslím, že ty prohry v Bulharsku a nakonec i v té Bosně nás možná budou mrzet. To se hodně podcenilo.

Cesta k postupu vede ve 100% bilanci s Maďarskem a Černou Horou.

Litva s Francií mají víceméně postup v kapse a už rozumím tomu, že proti nám Litevci nepostavili to nejlepší.

Nevím jaký je další program. Ale třeba poslední kolo doma proti jistě postupující Francii by nám taky hrálo do karet.

Výhoda je, že Saty je v Evropě a bude vyhranější než z NBA a na každý kvalifikační zápas bude k dispozici. Jeho sehranost s Veselým. Věřím, že bychom ty ztráty ze začátku kvaldy mohli dohnat.

1 3
možnosti
DS

Právě kvalita kádru ovšem bude největším českým úskalím. Třeba Auda v průběhu minulé sezony nemohl přicestovat na reprezentační okna kvůli proticovidovým opatřením v Japonsku, euroligové povinnosti zase pravděpodobně neuvolní Tomáše Satoranského a Jana Veselého, kteří spolu budou působit v Barceloně.

Zdroj: https://www.idnes.cz/sport/basket/patrik-auda-cesko-litva-basket-kvalifikace-ms-2023-vyhra-ohlas.A220704_223525_sport-basket_ikuc

3 0
možnosti
ZB

První koš ve třetí třetině dali až po téměř čtyřech minutách.

Zdroj: https://www.idnes.cz/sport/basket/tomas-satoransky-cesko-litva-kvalifikace-ms-2023-vyhra-ohlas.A220704_230255_sport-basket_ikuc

Jo, tohle tenhle článek vysvětluje, že si redaktor myslí, že se basket hraje na třetiny. Jinak zápas v Litvě Satoranskému vůbec nevyšel. Byl jedním z našich nejhorších co se týče bylance plus mínus za dobu co byl na hřišti, byl jasně nejhorší co se týče ztrát a některé byly opravdu šílené. Rozhodně to není zápas po kterém by ho měl někdo oslavovat, jak je to jinak v reprezentaci velmi přínosný hráč.

0 3
možnosti
PM

P27e23t12r 31M27a61š54e90k

5. 7. 2022 11:50

Na druhou stranu - ve chvíli kdy to bylo tuším o 1 bod a všichni se báli něco udělat tam šoupnul trojku a pak se ostatní přidali a dotáhli zápas do vítězného konce.

0 0
možnosti