ilustrační snímek

ilustrační snímek | foto: Milan Křiček / BK KVIS Pardubice

Pardubická Beksa bude fanouškům vysvětlovat v livestreamu další nezdar

  • 0
Pardubičtí basketbalisté v sobotu prohráli již čtvrté ligové utkání v řadě, tentokrát v Brně 79:86. Ve své situaci (Beksa od 3. října prohrála 10 z 12 zápasů) se však musí začít chytat absolutně všeho. Třeba toho, že navzdory další porážce byl jejich výkon diametrálně odlišný od toho domácího s Děčínem (64:99).

„Byl daleko lepší, to je pozitivní. Odehráli jsme super zápas,“ kvitoval na klubovém webu pardubický rozehrávač Tomáš Vyoral. „Je škoda, že jsme neudrželi větší vedení ve třetí čtvrtině,“ dodal.

Beksa v ní měla až jedenáctibodový náskok, postupně o něj však přišla a v polovině poslední části Brno utkání převrátilo na svoji stranu. „Přelom třetí a čtvrté čtvrtiny nás stál zápas. Došly nám síly,“ mrzelo Vyorala.

Beksu totiž nadále drtí marodka. K již zraněnému triu Joey Brunk, Matěj Burda, Petr Šafarčík před zápasem přibyl ještě David Pekárek, a Pardubice tak duel musely absolvovat víceméně v sedmi hráčích. Přes jednadvacet minut odehrál devatenáctiletý Adam Lukeš, zaznamenal šest bodů a jednu asistenci.

„Že dostali prostor mladí hráči, je důležité. Je to koncept, kterým se chci vydat,“ říkal pardubický kouč Vanja Miljkovič.

Ligu teď čeká reprezentační přestávka, Beksa ji s bilancí 5/8 přečká na deváté příčce. Fanoušci však se svým týmem přijdou do kontaktu dřív než při dalším utkání 2. prosince v Ostravě.

Na pondělní 17. hodinu totiž klub nachystal speciální livestream na platformě tvcom.cz, ve kterém se chystá přednést aktuální situaci v klubu. Součástí přenosu budou i odpovědi na dotazy právě od fanoušků, které mají zasílat na dotazy.beksatv@gmail.com. Odkaz na vysílání naleznete na klubovém webu.


Sport v roce 2024

4. - 26. 5. Cyklistické Giro d´Italia
10. - 26. 5. MS v hokeji, Praha a Ostrava
26. 5. - 8. 6. Tenisové Roland Garros, Paříž