Diskuze

Satoranský přišel pozdě, Washington prohrál o bod s velkým rivalem

Washingtonu se v basketbalové NBA znovu vzdálila vidina play off. Na palubovce Charlotte, rivala v boji o vyřazovací část, podlehl 111:112. V poslední minutě o podobě výsledku rozhodla trojka Jeremyho Lamba, při jehož bránění se nedohodli Tomáš Satoranský a Bradley Beal.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Jak vloni změnili podmínky loterie draftu, přestal být důležitý boj o to být nejhorším týmem NBA, ale posunul se na boj o hranici někde kolem pátého až šestého nejhoršího týmu NBA. A přesně v tomto souboji se teď Washington nachází, takže tak 80% fanoušků Washingtonu touží po prohře v každém novém zápase ...

Prohry nás posunou k větší šanci získat jednu z TOP4 pozic draftu a zároveň to zvýší naději na to, že majitel Wizards konečně ukončí spolupráci s GM Ernie Grunfeldem a doufejme i HC Scottem Brooksem.

Takže včerejší výsledek pro Washington skvělý, a Saty se pořád pohybuje s takovými nic extra výkony v dohledu dalšího triple doublu ... snad aspoň jeden až dva do konce této sezóny ještě dá.

0 0
možnosti

Je fakt, že čísla v Americe prostě mluví. Triple double je vidět, objevují se v nadpisu a neřeší se jak skutečně hrál. Na jednom českém webu jsem dokonce našel větu, že proti Dallasu byl Saty nejlepší hráč na hřišti, jen proto že sahal po triple double....

1 0
možnosti

Asi Satoranského žralo svědomí,že se nesetkal s Babišem a proto prohráli.

0 13
možnosti

Jo, tak prý Bureše s tím focením poslal do háje on. Jak se tady psalo, že se to nestihlo.... :-D

3 1
možnosti

Ale Mlho...o tom uz tady dobrych pet minut mluvime...:P cekal si snad pravdu na Buresove PR platku? A dost...politiku tady do basket. diskuse netahejme ;)

14 1
možnosti