Diskuze

Miami v play-off NBA ještě neprohrálo, vítězství má i San Antonio

Basketbalisté Miami zahájili semifinálovou sérii Východní konference NBA proti obávanému soupeři Brooklynu jasnou výhrou 107:86. V základní části obhájci titulu s Nets čtyřikrát prohráli, na úvod vzájemných soubojů ve vyřazovací fázi však potvrdili roli favorita. V Západní konferenci San Antonio suverénně porazilo Portland 116:92.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Jsem asi Walla přechválil

0 0
možnosti
OB

RW R^ a OKC vrací úder

0 0
možnosti

Hrochu, já jsem 81, ale třeba dneska se mi přes veškerou snahu nepodařilo zvládnout více jak 2 minuty 4.čtvrtiny OKC-Floppers, kdy jsem zjistil, že to LAC ani nezdramatizují, viděl akci Sefoloshy, za kterou připsali Westbrookovi naprosto nesmyslně asistenci, aby měl triple double a teď jsem odkázaný na ty torrenty úplně stejně jako ty ;-)

0 0
možnosti
AS

Korek - tak mi napis na mail - AndrejSuchanek@seznam.cz a ja ti pak poslu cislo uctu, nechci ho tu psat verejne..

0 0
možnosti

Jo, to je asi nejlepší řešení.

0 0
možnosti

According to a league source, Warriors owner Joe Lacob wants to hire Kerr to replace Mark Jackson, who was fired on Tuesday following three successful seasons as Golden State’s head coach. In fact, the Warriors wasted no time reaching out to Kerr, contacting him less than three hours after Jackson was dismissed. And a source maintains that the Warriors’ job is Kerr’s if he wants it.

- Frank Isola NYDN

0 0
možnosti
JS

pokud chteji Kerra, tak musi spechat hodne. Cekat par dnu a Kerr by uz byl podepsanej u Knicks. Ale i tak si myslim, ze Knicks budou nakonec Kerrova volba. Z dalsich kandidatu pak asi Stan Van Gundy podle spekulaci. Osobne sem prekvapenej, ze sem zatim nevidel jedinkrat jmeno Karl, ale on uz ma prece jen vek.

0 0
možnosti
JO

Hele, jaký podle vás bude first All-NBA team??? kdo tam bude? letos ten výběr je fakt těžký :-)

0 0
možnosti
OU
JP

Tak co pánové, nějaký tip na dnešní zápasy, ať to má více napětí?

0 0
možnosti
LH

Já budu fandit čarodějům, ať to urvou...takže Indiana rupne o deset...a moc nevím, jak by Oklahoma měla zastavit LAC, takže obě výhry tipuju hosté. A zkušenost s mými tipy mi říká, že vyhrajou o parník obojí domácí ;)

0 0
možnosti
OU
MT

zajímavý je, že takový ten nejznámější záběr kamery zezadu a ten skvělý komentář v tomhle originálních přímém přenosu vůbec nebyl :-)

0 0
možnosti