Diskuze

Je tu levněji, libuje si Litevka. A žasne u brněnských soch

Věděla, že Brno je město se skvělou basketbalovou historií. Že ji ale v novém tisíciletí psal především ženský klub ze Žabovřesk? „To nevadí. Cítím, že lidé ve městě rádi chodí na basket a podporují ho,“ vykládá Marina Solopovová, která před sezonou kývla na nabídku konkurenčního KP Brno.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

tak která žena by nežasla nad třímetrovým pyjem ...

0 0
možnosti

Orloj je geniální. Vždy se usmívám, Když si představím, jak autor oblafnul nějakým příběhem tehdejšího primátora i s celou slovutnou radou, a pak jim tam postavil přímo uprostřed města pěkně na tvrdo sochu s koulema! Vskutku husarský kousek. Nejlepší je, že se taky musí pravidelně leštit.

1 0
možnosti

Udájně nějak podobně vznikla socha žirafy, Město Rónu otravovalo tak vytrvale, že se naštval, vzal starší návrh na dona Quichota pro španěly a z legrace jí protáhnul nohy. A ti mamlasové mu na to kývli. Takže kůň vypadá jak žirafa a měšťan Jošt jako rytíř v brnění ;-D

0 0
možnosti

J20a97n 64H55o42r91s98k17ý

12. 2. 2017 8:30

Nechápu, jak někdo tomu černému tělesu může říkat SOCHA?! To už bychom tak mohli jmenovat třeba i nějaký nestandadní automat na bagety postavený na frajplace.

0 0
možnosti

žasnout nad brněnkými sochami musí přece každý, zvláště nad tou kde jsou kuličky v nepoměru k tomu ostatnímu ;-D

0 1
možnosti