Diskuze

Slavia, Pardubice i mistr z Opavy slaví po prodloužení, Nymburk dominoval

Opavští obhájci titulu vstoupili do nového ročníku basketbalové ligy vydřenou výhrou v Ostravě 102:96 po prodloužení. Tým trenéra Petra Czudka po nevydařené druhé čtvrtině prohrával ještě v závěru třetí části o 14 bodů, ale vrátil se do zápasu a v nastavené pětiminutovce i díky 12 bodům kapitána Jakuba Šiřiny rozhodl. Prodlužovalo se také na Slavii, kde domácí udolali nováčka z Písku, a dokonce dvě pětiminutovky navíc potřebovaly Pardubice k těsné výhře v Děčíně.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

No příští týden se chystám na Redstone s Opavou, snad to nebude takový náklep i když je jasné, že než se ten téměř úplně nový kádr sehraje, bude to trvat.

0 0
možnosti
LV

L77u45d48ě60k 42V35i55n90č

24. 9. 2023 10:40

Chodit na Olomouc je sebemrskacstvi

0 0
možnosti
VR

S Nicholsem by DC vyhrál.

0 3
možnosti
KI

Na sto pro nelze tvrdit, ale myslím si taky, že by DC vyhrál.

0 0
možnosti
MA

Proc slezske derby? Vsak hala Tatran je na moravske strane Ostravy...

0 3
možnosti
MT

Tohle byl začátek soutěže na skvělé úrovni. Tři z pěti zápasů prodloužení, nervy, comebacky i skvělé střelecké výkony. A jeden zápis, který musí být rekordem. Nebo se někdy stalo, že by český kluk v lize v prvním svém zápasu nastřílel 38 bodů? Martin Svoboda z Písku, to teda bylo něco

7 0
možnosti
OP

Svoboda na sebe upozornil hodně výrazně :) A to si vůbec nepomohl trojkami, k 10 doskokům bylo na něj 12 faulů a logicky mimořádná užitečnost 47!

0 0
možnosti