Diskuze

Pardubický plán: Neuhnout z jediného souboje. A Děčín odjel se stovkou

Drtivá převaha pod košem a díky tomu i v počtu střeleckých pokusů. To byl hlavní atribut vítězství pardubických basketbalistů nad třetím Děčínem. Závěr zápasu už se odbýval v exhibičním duchu, Beksa svému soupeři nastřílela 101 bod.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PS

Opravdu skvělý basket a správná taktika na "válečníky" !!

Je zapotřebí ocenit i rozhodčí, kteří (byť s chybami na obě strany) akceptovali tenhle styl . . . Příkladem budiž zdánlivě nepochopitelná pouhá domluva Houškovi (očividný faul!) za loket ve Švrdlíkově obličeji, ale šermovalo se oboustranně. To je zkrátka "děčínský basket" a Beksa ukázala, že to taky umí . . . Piskoři to pochopili a, byť tekla krev, nechali hru plynout v tomhle stylu a nesnažili se hru usměrnit a strhnout pozornost na sebe pomocí technických či jinak. Utkání bylo 30 minut dost vypjaté a rozhodčí ho zvládli s jedinou technickou (lavička DEC) a bez jediné nesportovní chyby !

Evidentně tohle pochopil i trenér Budínský, který byl s ohledem na vývoj zápasu neobvykle "klidný". Divadýlko směrem k rozhodčím po každém faulu už je jeho neodmyslitelný folklór - tentokrát se emocemi spíše se snažil nabudit své hráče.

0 0
možnosti
KI

Ano, Bůďa si to odpustil, kolík však převzali hráči Pardubic, kteří se v některých chvílích po písknutí jejich zákroku neustále divili. Být rozhodčím, pošlu je na lavičku ať si to jdou zkouknout ve zpomalených záběrech ;-D

0 0
možnosti