Diskuze

Kunín podruhé v sezoně prohrál

Teprve podruhé v sezóně odcházeli z ligové palubovky poraženi basketbalisté Mlékárny Kunín. V devatenáctém kole první ligy na novojičínský klub vyzráli hráči USK Praha, kteří se doma na Folimance pod vedením veterána Petra Tremla radovali z vítězství 91:80. Skalp Moravanů dosud měli pouze hráči BVV Brno z prvního ligového kola. Treml, bývalý kapitán reprezentace, byl ústřední postavou zápasu, dal sedm trojek a celkem zatížil konto favorita 34 body. Naopak se neprosadil nejlepší střelec soutěže Curtis Bobb, jemuž dovolili Pražané vstřelit pouze šest bodů, ačkoliv strávil na hřišti ze všech hráčů nejvíc času.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Lucka

19. 2. 2002 7:30
Kunín už je unavený!
Mají toho kluci moc! S tolika zraněnými a unavenými se nesmí nikdo divit, že prohráli! Stejně jsou nejlepší! A USK už jednou porazili a s mnohem větším náskokem!!!!!!!!!!!!!!!
0 0
možnosti

lotrando

18. 2. 2002 9:22
Komentář
Gratuluju USK k vítězství.Rád bych podotknul,že mám velkou radost z toho že je někdo schopný porazit draze placené cizince hrající v Kuníně.Zároveň si však všichni musí uvědomit,že i oni jsou pouze lidé a můžou mít sem tam slabší zápas.Kunín stále velmi jistě vede ligu a pokud nebudou následovat podobné výpadky,tak ho těžko někdo letos ohrozí.Spíš bych upozornil na jiný tým,ve kterém jsou 4 cizinci ale jeho aktuální umístění na 9 místě vůbec neodpovídá platům,které za to tyto "posily" inkasují.Jedná se samozřejmě o Ústí nad labem,které trénuje mizerný trenér Žuffa,který jen potvrzuje že jako trenér je na nic a je schopný maximálně koučovat takový hotový tým jako je Kunín-stačí si připomenout co v Ústí "dokázal" trenér Garba,který poté vystřídal Žuffu v Kuníně.Mimo Žuffy jsou v Ústí jestě vynikající Gittens,kterého je mi líto že musí na hřišti pobývat s takovými hrači jako např. Grepl. Dále je tu průměrný Baláž a vyloženě podprůměrný Posey,který vypadá že si spletl sport.Je jen otázka jestli si někdy ústecké vedení uvědomí,že není něco v pořádku.Zatím to vypadá že by je z letargie neprobral ani sestup do 2.ligy. 
0 0
možnosti

kapie

18. 2. 2002 8:43
Dolarovi Americani
0 0
možnosti

Salto_Mortale

17. 2. 2002 19:54
Ať chcípne Kunín!!!
Viz výše...
0 0
možnosti

Radek

18. 2. 2002 7:08
Re: Ať chcípne Kunín!!!
Fandím Opavě, ale lepší je Nový Jičín porážet, než aby chcípli!
0 0
možnosti

Hana_K

17. 2. 2002 15:50
To: Pamela
To, že vyhraje sedmý USK nad prvním Kunínem k lize patří. Nebo si snad mysliš, že ten první bude jen a jen vyhrávat. Potom by se liga nemusela hrát a stačilo by výsledky dohodnout na federaci nebo v hospodě. Tvůj pohled je hodně povrchní. Měla bys spíš ohodnotit výkon "sdtarého harcovníka" Tremla - 7 trojek a 34 bodů, který zcela zastínil "drahé dolarové" Američany v dresu Kunína.
0 0
možnosti

Pamela

17. 2. 2002 12:27
Tento výsledek jenom ukazuje na celkovou "úroveň" mužské basketbalové ligy u nás.
0 0
možnosti

pindruch

16. 2. 2002 21:15
Co se da dělat i tak děkujeme
:-) asi takova je moje reakce na porážku jednou přijít musela a nato s jakym lazaretem hraji naši chlapi to rozhodně ostuda není děkuju jim za všecky fans a přeju marodům brzké uzdravení a všem zdravým zase pevnou ruku do titulu je ještě daleko a tadle prtohra zatím nic neřeší. Ještě jednou chlapi dík pač jiní by překládali termíny ale vy ste bojovali a to se cení
0 0
možnosti

Lucka

19. 2. 2002 14:46
Re: Co se da dělat i tak děkujeme
Konečně někdo normální!!!
0 0
možnosti