Diskuze

Koncovka vyšla lépe soupeři pardubických basketbalistů

První ostrý test skončil porážkou. Přebudovaný tým pardubických basketbalistů podlehl doma Novému Jičínu 77:80. "Špatně jsme začali, všude jsme byli o krok později. Byla tam nervozita," hodnotil pro Českou televizi pardubický kouč Jan Slowiak.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
S

slate

9. 10. 2009 14:19
Resuscitace soupeře

Pardubice by měly spočítat z videa, kolik času daly na oddech soupeři ve druhé půli když byly v největším tlaku a vedly, naprosto amatérským utíráním palubovky!!! Malinký mop který nesaje doplňovaly trapně ručníkem a síla ji nestačila!!! Pak už jen chytrý borci z N. Jičína chodili a ukazovali na kdejakou kapku, přitom krásně odpočívali a Pardubice vychladli!!! I to je známka amatérismu s rozpočtem 20 mega!!! Šetří na uklízení a proto prohrajou!!!:-P

0 0
možnosti
S

slate

9. 10. 2009 14:12
Koncovka a coach

Je vidět, že mladý a perspektivní coach přešel o dvě úrovně výš a že se má co učit! Nemůže přeci ve druhé půli střídat klíčové hráče na delší úsek - Wright a jalový Tóth. Totálně se nedařilo Arnoldovi a přesto odehrál 30 min včetně koncovky a ve středu zřetelně lepší Marek, který umí i z dálky, to odseděl. Když už vydržel "vymazaného" Miloše 20 min, tak ho poté co začal dávat vystřídal... Zaklínadlo teoretiků "rotace" je hezký, ale Pardubice mají za cíl vyhrávat!!! I u velkých družstev druhou půli hrají ti momentálně nejlepší s minimálním střídáním!  

0 0
možnosti
I

Ivan_Martinec

9. 10. 2009 10:51
Neproměněné šance

Ty neproměněné šance z prvních cca 7 minut zápasu a pak některé "tutovky" Marcuse Arnolda stáli Pardubické vítězství.

0 0
možnosti
RH

Radyo

9. 10. 2009 13:24
Re: Neproměněné šance

Když už tak stálY. Šance i tutovky jsou ženského rodu. Tady má někdo trvalý problém s neshodou podmětu a přísudku...

0 0
možnosti