Diskuze

Vykoupení z věznice Sixers. Hrdinu z Prahy klub usadil na konec lavičky

Philadelphia 76ers patří v celé NBA k týmům s nejjasnější budoucností, i oni však mají své problémy. Kromě trablů se zraněními letošní jedničky draftu Markelleho Fultze stále nemohou vyřešit situaci kolem nespokojeného pivota Jahlila Okafora.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

1) Pokud by Hinkie draftoval Porzingise před Okafora, fanoušci by mu vypálili barák a pověsili ho z Benjamin Franklin Bridge. To tenkrát prostě nemohl udělat vůbec nikdo.

2) Pokud Sixers opravdu už stačí druhé kolo, na co hergot GarPax čekají? Obzvláště když Jahlil v Chicagu od malička vyrůstal a žil tam v podstatě až do příchodu do Philly. Nebo že by počítali s Laurim pro příští rok na centra? Poté, jak zametli s Wadem a Butlerem se k nám určitě všichni volní hráči jen poženou...

0 0
možnosti

Tohle by snad udělali i GarPax... ale mám dojem, že Reinsdorf nebude chtít dát druhý kolo za výsostný právo zaplatit Jahlilovi cca 3,5 mega, když ten pick může za 3,5 mega zas prodat :-)

0 0
možnosti

Mi neříkejte, že nikdo nenabídne 2nd round pick za něho.

2 0
možnosti

Problém je ta odmítnutá opce. Tým, který dá 2. pick ho pravděpodobně vyhodí do koše, protože Jahlilovi nebude moct nabídnout víc než cca 6m ročně. Buď bude hrát dobře a jiný tým ho jako FA přeplatí nebo bude hrát kulový a pak je i druhý kolo hodně. Tohle Philla hodně nezvládla.

0 0
možnosti

J90a62k89u28b 35Š45o33l20c

29. 11. 2017 8:51

Nemám velký přehled o NBA. Ví někdo, jak si vedou jiní hráči, kteří hráli na MS U19 v Praze?

0 0
možnosti

Z USA se vprosadili ještě Smart, Gordon, Winslow, Harell a Payton. Mihl se tam Stokes, zbytek převážně v Evropě. Z ostatních týmů co si pamatuju tak Šarič, Jokič, Exum a Hernangomez taky hrají NBA, někteří i velmi dobře. Nevím, že by se prosadil víc někdo další.

2 0
možnosti