OP

Šiléná 4.Q – po sérii 0:13 vzápětí 13:1 a zase 0:8 (Luka trojka, 2 zisky + klíčový doskok v obraně a „vítězný“ koš přes McDanielse). Ale stejně mám pocit, že „hlavní“ byli rozhodčí :\ Nechápu to +/- u Gafforda a Livelyho. To už není o jednom zápase, kdy se to může vyvinout všelijak. Hrají srovnatelné minuty, základní statistiky mají podobné, ale posledních 6 zápasů první -71, druhý +103.

Vím, že to nemusím poslouchat, když nechci, ale kam Nova chodí na ty komentátory. „Dvousetvteřinovka“ Plášil sice není tak tragický jako nedávno Kasparides, ale stejně je to bída. Zblblej z angličtiny asi chce český basketbalový slovník obohatit o jeho oblíbenou dorážku. Nemluvě o ZubaKovi nebo donášečce. Že si většinu zápasu plete Exuma s Greenem je to nejmenší. Je vždy úleva slyšet na začátku Petra Janoucha.

MT

Komentátoři se snaží. Ale mám pocit, že někdy některé šílenosti plynou z toho, že se snaží až moc. A pak vymýšlí zbytečné složitosti. S Petrem Janouchem to mám stejně. Sice se mu ostatní možná přibližují, ale pořád ho nikdo ani nedorovnal

MT

To o té jedné noze v nadpisu znamená co?

MP

asi mysleli střelou z odskoku. také jsem hledal, kdy se zranil

AM

Tohle Minnesota nezvládla, v bedně dostali řádně naloženo, Gobert zoufalý. Tohle má být nejlepší obránce ? Já bych ho nominoval na největší nemehlo.

Conley neviditelný.

Zato Irvingovi to padalo nadstandardně .

KD

K45a70r75e98l 60D43u50t72ý

23. 5. 2024 14:58

No jo, zase ten nešika s +10 za 38 minut, zbytek za 10 minut -13...