Diskuze

Do sporu o Čínu vstoupil LeBron James. A vzplály vášně i jeho dresy

Do velkého sporu o pár slov, která otřásla obchodními plány nejslavnější basketbalové soutěže planety, vstoupil sám král. Jenže jinak, než se čekalo. LeBron James poněkud překvapivě zkritizoval NBA a nahrál čínskému postoji. V USA i v Hongkongu za to schytal vlnu odsudků.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

A přesně proto se mi to nelíbí. Ať už jde o Jágra v Číně, Nedvěda nebo o LeBrona. Sportovci jsou ve svém oboru nejlepší na světě, a to především proto, že je za nimi spousta let nepředstavitelné píle. I z toho důvodu nemají logicky čas řešit socioekonomické nebo politické otázky. Proč se do toho tedy pouští? Proč je Jágr sprahnuty s Babišem? Protože to je tak trochu sociální truhlík a moc tomu nerozumí. Ale proč bych já jako trotl mluvil na přednášce jaderné fyziky, když o tom nic nevím? Jediný rozdíl mezi mnou a Jágrem je ten, že Jágra zná a zbožňuje celá republika. Výrazným způsobem tedy zasahuje do myšlení obyvatelstva, a to ne zrovna správným směrem. CTRL + C, CTRL + V platí o LeBronovi.

20 6
možnosti

Takže ten správný směr určuje někdo, kdo sedí doma na zadku a není vytížen sportovními nebo pracovními aktivitami? Jágr tomu nerozumí a je truhlík, protože má jiný, než jedině správný názor? Tak to jo.

5 4
možnosti

P48e18t11r 12P22á72l69k13a

16. 10. 2019 16:27

co přesně se vám nelíbí? Sportovec nebo třeba muzikant, který se vyjadřuje k dění kolem sebe? K politice? A kde je ta hranice, vždyť politika i to vyjádření může mít mnoho významů.

Když si Jarda Holík a další na MS 69 na zápas s Rusákama přelepili bolševickou hvězdu na dresu, bylo to vrcholně politické prohlášení. Taky byste jim řekl, že jsou truhlíci, co tomu nerozumí a mají jít radši trénovat, aby nezasahovali do myšlení obyvatelstva?

Nebo jsou ti truhlíci jen ti, co si myslí něco jiného něž vy?

5 4
možnosti

aha a to jen proto predpokladam ze se vyjadril jinak nez se vam libi... tohle nemam rad, bud politika nikdo a nijak v dane oblasti, treba sportu, tedy ani reakce Lebrona ale ani toho manazera Hustonu nebo politika ano, ale pak at klidne muzou vynaset i Hitlera do nebes

2 0
možnosti

Pozor, já s Vámi naprosto souhlasím. Ani vyjádření managera Houstonu mi nepřijde adekvátní. Byt s ním bytostně souhlasím!

0 0
možnosti