Diskuze

Cíl? Vrátit do Pardubic kvalitní basketbal

Desítky míčků včera možná nenavrátně zmizely ve vysoké trávě golfového areálu v Lázních Bohdanči. "Úúúúú, two hundred. Yes!" radoval se z mimořádně vydařeného dvousetmetrového odpalu rozehrávač Maurice Hampton. "Nejsem Maurice, ale Tiger. Tiger Hampton," zářila nová posila pardubických basketbalistů.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JK

Kuba88

26. 9. 2009 12:02
Ell

Už se nemůžu dočkat jak dá ell wrightovi na prdel a pak jsem zvědav na budoucnost pardubického basketbalu

0 0
možnosti
I

Ivan_Martinec

26. 9. 2009 18:04
Re: Ell

Hm... Dát na prdel.. A jak by asi mělo vypadat?

0 0
možnosti
MJ

bugaboo

25. 9. 2009 16:37
Pardubice

Já myslím, že Pardubice letos budou velice silné, spolu s Nymburkem, Novým Jičínem. Prostějovem, který v přípravě vypadá dobře a konečně mu asi vyšly posily, si myslím že budou Pardubice v první 4 ligy a viděl bych to i na nějaké semifinále play-off, i Final Four poháru..Slowiak jim dá řád a systém, posily jsou na vysoké úrovni, 2 nejlepší střelci loňského ročníku, nadějný Wright, bojovník Bohačík..sestava vypadá sypmaticky..a manažer Stara ví co dělá ve všech oblastech...R^

0 0
možnosti
DK

DKj

29. 9. 2009 2:38
Re: Pardubice

Tak nevim, ale manazer Stara "vedel, co dela" uz i pred lonskou sezonou. Podle mne jednoznacna pricina onoho totalniho krachu byl prave on. Ani v jednom rozhovoru jsem od nej neslysel alespon naznak zodpovednosti. Umi dobre mluvit a ma silnou podporu vedeni klubu. po podobnem pruseru by v normalne ekonomicky fungujicim klubu musel prijit o misto. Ted zkusi neco jineho a bude doufat, ze to aspon trosku vyjde. Nechci mu krivdit, ale velikaskym projektem Vychodocesky basketbal chysta budoucnost spise sobe, nez Pardubicim. Pripravovat podobne "projekty" pouze v jednom regionu uz tak smesne male republiky s tim, ze udrzim talenty na ceskem trhu je bud naivita, nebo libozvucne vyjadrena vy*canost :)

0 0
možnosti

Korek

25. 9. 2009 16:16
by mě zajímalo

kolik do těch kašpárků jako Gaidamavičius loni narvali, když šli s rozpočtem o 20% dolů a kádr je jasně silnější jak loni. Ale mluvit o Wrightovi jako o budoucnosi pardubického basketu? Docela úlet, ne? Buď mu to půjde a za rok povalí někam ven, nebo nebude stát za nic.

0 0
možnosti