Diskuze

Basketbalový šampionát se přiblížil šesti mistryním Evropy i Burgrové

Hana Horáková, Kateřina Elhotová, Markéta Bednářová, Eva Vítečková, Jana Veselá, Ivana Večeřová, Petra Kulichová, Ilona Burgrová. Této osmičce basketbalistek se přiblížila účast na mistrovství světa 2010, které uspořádá Česko. Právě jejich jména totiž oznámil trenér národního týmu Lubor Blažek.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
M

manas1515

24. 11. 2009 17:32
jen reakce

A ten děs a běs si poznal z těch pár minut, na konci čtvrtin.Z těch pěti minut za celej turnaj,to musiš být velkej odborník,to se ale týkalo více hráček,samozřejmě,právě i  proto se z měnil trenér.Ale mrkni jak si vede slečna Zohnova v Eurolize,pokud víš kde to hledat,navíc minuty v Eurolize uvádí současný trenér reprezentace jako pojítko s nominací,ovšem když se podíváme třeba na slečnu Mokrošovou,která hraje sporadicky i v lize,tak už to asi neplatí,jelikož má nominaci jistou.Nic proti paní Mokrošové,má za sebou velmi uspěšnou karieru a hodně toho dokazala,ale opět se ukázalo že trenér reprezentace bude protěžovat hráčky svého teamu.Co se týče Elhotové,je to v pořádku,ale přibudne zcela jistě i Pecková,Bartoňová a možná že pan trenér vytáhne ještě někoho koho an i neznáme,nebylo by to překvapení:),rozhodně si dokážu představit na postu rozehravačky slečnu Bortelovou,která je typický agresivní rozehravač,což se na mě snad nebude paní Mokrošová zlobit,alerozhodně není.

0 0
možnosti
KS

bigosek123

25. 11. 2009 5:57
Re: jen reakce

s Mokrošovou-Bednářovou souhlas, těžko asi můžeme čekat, že se Markéta probere a bude tam sypat jednu kopcovitou trojku za druhou. Peckovou bych vzala taky, ale to je asi všechno. Jenže rozhodne BlažekRv

0 0
možnosti
LS

xxxlukas

24. 11. 2009 13:55
a další?

určitě nesmí chybět Tereza Brantlová a Kateřina Zohnová!!! R^Páč jestli jo, tak je to na další vyhazov trenéra!! !![>-]

0 0
možnosti
R

rejpal8

24. 11. 2009 15:56
Re: a další?

Zohnovou i úplní laici viděli na ME, děs a běs, hrůza.8-o

0 0
možnosti