Diskuze

Cleveland bez Jamese znovu uspěl, Irving zazářil pětapadesáti body

Nejlepší střelecký výkon této sezony NBA předvedl rozehrávač Clevelandu Kyrie Irving, který dal 55 bodů a dovedl svůj tým k vítězství nad basketbalisty Portlandu 99:94. Cavaliers díky jeho skvělému představení uspěli i bez LeBrona Jamese, jenž vynechal zápas kvůli zraněnému zápěstí, a připsali si osmou výhru za sebou.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Rasheed Sulaimon vyhozen z týmu Duke. Jako první hráč pod Coachem K.

0 0
možnosti

Na hru Bucks se dívá lépe a lépe.

1 0
možnosti

Cousins vynechán z ASG, přednost dostal Duncan. Andrejovi praskne cévka.

0 0
možnosti
AS

Kdyz ti to prijde v poradku..

0 0
možnosti

Jen tak mimochodem, Anthony Bennett na zápas 16,4 minut, 5,6 bodu, střelba 42,3%, FT 59,6%, 4 doskoky, 0,8 as., 0,3 bl. 0,5 zisku. Už je na čase ho nazývat bust? Opravdu je to někdo, koho by se někdo nechtěl vzdávat?

0 0
možnosti
JP

pockej on jeste nekdo chtel cekat jestli je nebo neni bust? :)

0 0
možnosti
JP

Koukat na Thunder by melo byt mozny pokrejt nejakou pojistkou... to je fakt strasny...za zapas tym da 10 asistenci...clovek vidi krasnych tak 500 ISO...streetball v cely svy krase...

0 0
možnosti

Po tom představení Bulls v Golden State bych radši neměl moc držkovat, ale na Thunder je fakt úděsný pohled. A to ještě nehrál Durant.

0 0
možnosti

Dallas 4.prohra v řadě, s Rondem celkem 11-9.

0 0
možnosti
JP

tak az na ty pelikany hrali se slusnejma tymama...4 zapasy zpet to meli 11-5 a kazdej mel za to, ze rondo je nakonec slusna akvizice... uvidime v play off

1 0
možnosti