Diskuze

Zlatá generace odešla, ale i mladí atleti můžou na ME bojovat o medaile

Můžete se těšit, menu je velmi lákavé. Od zítřka se večer co večer bude v televizi předvádět výkvět evropské atletiky. A taky česká výprava s tolika medailovými nadějemi, kolik jich už 25 let na žádném šampionátu neměla.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JV

notabene9

26. 7. 2010 14:45
Tak si..

Tak si v duchu říkám, kolik jsme měli už po válce těch "zlatých" generací..Odešly a objevili se noví medajloví atleti..Kéž to tak funguje dál..

0 0
možnosti
OT

othoma

26. 7. 2010 21:54
Re: Tak si..

jo vždycky se nějaký talent objevil, škoda bude desetiboje - po 20 letech bez účasti a nikdo kloudnej za šébu není...

0 0
možnosti
SK

sir krompáč

26. 7. 2010 12:48
Medaile

To miluji, jak se vždycky propočítává, kolik že to budeme mít medailí, jak se dospěje k závratnému číslu, a pak to skončí na polovině. Ne že bych tím chtěl znevažovat jméno českého sportu, leč ty tipy na počty medailí jsou vždycky přemrštěné (např. těch 10, byť jen v návalu euforie). Ty čtyři, to byl celkem zdařilý tip.

0 0
možnosti
TH

airwar

26. 7. 2010 13:21
Re: Medaile

Ono by to hlavně nemělo být o počtu medailí. Spíše bych hleděl na tom zda dokáže atlet vyladit formu a předvést své letošní maximum. Pokud si někdo i vylepší osobní maximum, bral bych to za úspěch i kdyby to bylo třeba "jen" páté místo. Naopak pokud špotáková bude mít řekněme bronz a hodí cca. 62 metrů úspěch to rozhodně nebude.

0 0
možnosti